2014 m. birželio 29 d., sekmadienis

Nyderlandai!!!

Runkelis savaitgaliais turi daug darbų prie daržo, ypač kai vyksta referendumai (Vytautas Lansbergis, Rasa Juknevičienė, Andrius Tapinas ir kiti liepė neiti). Bet dabar juk vyksta pasaulio futbolo čempionatas ir šiandien žaidė mano itin karštai palaikoma NYDERLANDŲ RINKTINĖ.

Kai kurie durniai gali paklausti - Runkeli, kodėl olandų? O aš ir pats dorai nežinau, tačiau žinau, kad norint pademonstruoti gerą skonį, reikia palaikyti olandus.

Man ir pačiam buvo keista, nes, priežaščių juos mėgti tiesiog nėra:

Kalbant apie futbolą, jie niekada nėra laimėję Pasaulio čempionato. O Europos čempionatą tėra laimėję kartą ir tai buvo prieš 28 metus (to laiko, daugelis dabartinių supporterių net nepamena).






Dėl arogancijos ir kitų savybių olandai yra nemėgstami net savo klubuose. Geriausias to pavyzdys - Robbenas, kurį komandos sirgaliai neretai lydi švilpimais.



Sakysite tai puolimo dievai. Ne, tai irgi netinka, mat varžybose su Meksika į vartus per 95 minutes jie smūgiavo 11 kartų (palyginimui brazilai paskutinėse varžybose smūgiavo 19 kartų, portugalai žaisdami su JAV 17 kartų, bosniai, žaisdami su nigerija - 16 kartų ir t.t),

O jei ne apie futbolą? Gal todėl kad maži?

Na, kad ne už juos yra mažesnių europiečių - Belgija (-5 mln.), Graikija. O Bosnija ir Hercogovina su Kroatija yra tris kartus už Nyderlandų karalystę mažesnės šalys.

Jei jau jūs moteriškos, gal manot, kad gali būt seksualūs? Na vėl - pro šalį. Nei vienas olandų žaidėjas niekuomet nebuvo "nominuotas" seksualiausiu. Ten dominuoja vokiečiai su ispanais.

Galvojau, kad gal jų fanai labai tokie įdomūs, spalvoti. Bet gi olandas, tai kažkas tarp vokiečio ir anglo, su savo keista, kaip karšta bulve burnoje (ar ką baisiau) burnoje laikoma šnekta. Moterys jų tik ypatingo skonio vyrams - tai "seksualumo bombą" sprogdinantys arkliai (pamatę jų dramblotumą, beformį veidą, kai nesuprasi ar tai moteris ar vyras su peruku).










Apskritai, viską paėmus - Olandija, tai yra amžinai perspektyvių nevyklėlių komanda, kuri niekad taip ir nelaimės pasaulio čempionato, o jų žaidėjai be vieno kito, taip ir liks vidutinybėmis ir šešėliais rimtuose klubuose.

BET, svarbu ne tai. Svarbu, kad olandus yra pasirinkę internetai, o tiksliau, keli jų patyrę veikėjai, kurie esti labai fainais - jie palaiko ir tas bene svarbiausia.

Ir dar:






KLAUSIMŲ DAR BUS????


GO, GO, GO HOLAND!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą