2014 m. birželio 11 d., trečiadienis

Ei, konservai - blokuokime Heineken!


Sveiki intelektualai konservatoriai (žinau žinau, liberalai ir nori būt intelektualais, bet jiems tai neaktualu) - kadangi jūs rengiat visokias rusų medžiokles, sekiojat meškučių raudonųjų pėdsakais ir užsiemat kitu šudma.. intelektualiu darbu vardan rinkimų. Runkelis, kaip didis alaus mėgėjas turi jums pasiūlymą -

BLOKUOKIME IR SUGĖDINKIME HEINEKEN FESTIVALĮ!!!!

Šis logotipas galimai žeidžia kiekvieno doro konservatoriaus ir lietuvių jausmus


Paklausite kodėl? O negi nematote akivaizdžios provokacijos??? Juk jų HEINEKEN logotipe yra penkiakampė žvaigždė!!!!! Tai draudžia LIETUVOS ĮSTATYMAI! Algeli, parašyk į LIETUVOS POLICIJOS profilį Facebook. O troliai-fainuoliai iš Šakių ir pan. miestų - organizuokime paieška, kas gi nupaišė. Jie ne tik platina tą alų su SOVIETINE SIMBOLIKA IR ŽEIDŽIA MŪSŲ JAUSMUS, bet gi niekšai VIEŠAI TYČIOJASI KABINDAMI PENKIAKAMPĘ VISIEMS MATOMOJE VIETOJE. Ignoruokime ir nevykime į šį propagandistų renginį, kur atlikėjus, gali būt, kad apmoka Kremliaus pinigais, kad nugirdyti Tautas ir jaunus žmones, pavergtų jų protus ir kūnus ir jie pamirštų okupaciją ir Krymą. Nepasiduokime!

Tik aklas čia nepamatys Kremliaus minkštųjų galių politikos


Kaip sako Rasa Juknevičienė - Kremliaus minkštosios galios veikia visur. Ir "KAS GALĖTŲ PANEIGTI, JOG TAI GALI BŪTI RUSO DARBAS???"


PIRMYN Į MEDŽIOKLĘ!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą