2014 m. birželio 30 d., pirmadienis

Apgynėme Tėvynę, mūsų partizanų gintą žemę - sužlugdėmė referendumą



Patriotai! Lietuvos saugotojai, budriai būdintys sargyboje, su dideliu džiaugsmu sveikinu visus savo šalies mylėtojus, tikrus patriotus, kurie nepasidavė šlykščioms provokacijoms ir padėjo tam, kad niekingas referendumas neįvyktų. Mes laimėjome!




Nesuprantantiems šios pergalės svarbos debilams varguoliams ir kitiems aiškinu:

-        Mes sugebėjome apginti mūsų šalį, mūsų paveldą ir kitą, už ką galvas guldė mūsų bočiai (aka Vytautas) ir partizanai – bėgdami į miškus, tikrai, jie slapstėsi ir kovojo tam, kad mūsų žemę arti galėtų ne rusas, o ES pilietis. Todėl mes garbingai išlaikėm mums patikėtą egzaminą. Amen, mišiose sudalyvausime ir pagerbsime.;

-      Parodėm, kad mes esame mobilūs – mūsų mylimai partijai paskelbus, jog privalome ignoruoti referendumą, mes taip ir padarėme. Žinome savo vietą ir žinome, kad yra daug už mus protingesnių, kompetentingesnių ir „fainesnių“, o mūsų Dievo ir bažnyčios mums deleguota misija - paklusti.

Paaiškinom neišprususiai liaudžiai, kad spręsti kas iš politinio elito gaus europinę pensiją yra kur kas svarbiau, nei vienaip ar kitaip spręsti vidinius klausimus;

-        Kai kas niurna, kad laimėjome negražiai, bet mes laimėjome dėl kilnus tikslo (žr. pirmą punktą), o kaip dainavo nusipelnęs artistas – "nugalėtojų jau niekas neteis". Kam čia žaisti demokratija, juk dar vienas mūsų pirmtakų ir autoritetų yra pasakęs, jog „demokratija tai pūvantis lavonas“. Kam eiti ir boksuotis, kur gali ir per kaktą gauti, jeigu galima išlikti intelektualiu ir laimėti intelektualiai. Ta prasme neateinant?;

-        Ši pergalė žymi proto pergalę prieš mases. Tai reiškia, kad visus mūsų šalies reikalus už mus spręs tie, kurie išmano, ką reikia daryt, o mes savo statistiniais pasilankymais padarysime jų valdžią legitimia.

-         Ai. Mes laimėjome, nes patys (visai ne TS parėdymu) matome šio niekšingų trūkumų ir patys išmąstėme tuos pagrindinius argumentus – Kremliaus projektas, Karbauskio projektas, Karbauskis ir Kremlius – išvien, ir kodėl suplakti keli klausimai?

Ir išvis. Nesuprantu, ko čia dabar mūsų šviesuliai, po referendumo rezultatų ėmė ir apsišiko ir visi it vienas ėmė teisintis prieš tuos, kurie balsavo, pasirašė ir t.t.

Pvz. R.Juknevičienė sako, kad „visgi gal ne visi įtakoti Kremliaus, gal kas išties nusivylęs...“, suprask gal šiaip kam nors pabodo nepriteklius ar nuolatinis analinis seksas.

R.Sadauskas-Kvietkevičius keikęs referendumo šalininkus ir dalyvausiančius visaip kaip galėjo (taip, kaip pridera), dabar suskydęs kažkoks aiškina, kad jau „nebenurašykime visų referendumo šalininkų
Kiti gi dar aiškina, kad, suprask, neva jų draugai, vargšai, bėdžiai buvo suklaidinti ir nežinojo už ką pasirašė (nors tai gali būti tikra tiesa, mums gi iš esmės p****i, o galvot neturim kuo, tai ir draugai panašus) ar juos spaudė viršininkai surinkti parašus.

Aš tai sakau – dėkim ant tų referendumininkų iki galo ir išlaikykime orumą, nes kaip mes čia dabar atrodom – norim aiškintis Kremliaus apmokamiems komentatoriams ar šiaip nieko nesuprantantiems marozams su surudyjusiom Škodom? Ką ten tie dešimt procentų, nėr ko su jais diskutuot. Ar dar daugiau procentų, kurie tiesiog nežinojo ar tie procentai, kurie prisiminę, jog dėl ES davė miltelių, o čia nedavė bus pikti. Ar ant tų, kurie apskritai negavo biuletenių. Mus ištems Kaunas. Mus ištems internetai.

Su pergale!!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą