2014 m. birželio 9 d., pirmadienis

Austėja Bendoraitytė ir jos kova su kompleksais yra paskata internetiniai kūrybai!


Runkelis vaikščiojo po savo "vėdlių" vadinimas "internetus" ir aptiko puikų  Austėjos Bendoraitytės rašinėlį, kuriame ji skatina visus mus, interneto karius, suprasti savo reikšmę. Kaip ji ir sako - mūsų niekas nemato, užtai mūsų eiklūs pirštai, todėl bloginkime, kurkime memus ir lolz'us toliau - tai mūsų intelekto, fainumo ir viso kito išraiška. Na ir kas, kad niekas lipti ant Austėjos nenori, o mes nuolat pamerkiam pirštukus į lipnią masę, likusią po to, kai žiūrėjom kokį porno internetu, nes gyvai tai nelabai išeina? Svarbiausia, kad mūsų darbas yra prasmingas ir veiksmingas. Mes turime išvesti kitus (t.y. TS ir LS) į Seimą, savivaldybes. Tad, perskaitykite ir prie klavišų, broliai!

Deja, toks rašinėlis gali susilaukti ir tų kairių durnių atsakymų, tačiau tu neišsigąsk, Austėja. Runkelis, kadangi iki to laiko, kol jį apšvietė tikrieji "mesijai" - naujų laikų GLADIATORIAI ir KSENOS, buvo tipiškas kvailys, kuris darytų šablonišką puolimą. Žinoma, kadangi esi it Izraelio armijos karė - daugelį dalykų žinai, tačiau, kai kuriuos priminsiu, o gal kai kas bus naujo. Juk mes - vieno, internetinio fronto kariai.

1. Nepamiršk, kaip mes turime kovoti su kvailių masėm - jei kas bus prieš - užblokuok ir pamiršk. Koks skirtumas - teisus ar ne, polemika su tokiais gali baigtis blogai, nes, deja, ne viskam aiškinimų turi net ir partijų vadai.



2. Tu Austėja esi šviesulys, teksto gurų, žodžio meistrė. Užblokuok ir pamiršk tuos, kurie sakys, kad tavo tekstai yra labai banalus ir pigi "Maisto Ausims" , "Pragaro virtuvės" kopija. Na ir kas, jeigu tą stilių pasiskolinai - juk turinys tai tavo ne apie maistą ir ne apie klubus, o apie politiką!

3. Kai kas sakys, kad esi facebook "nolifere" (ačiū už pamokymą praturtinti kalbą) - tu užblokuok jį ir pamiršk. Juk žinia, kad blogų, tekstų (kad jie ir šūdteksčiai) rašymas ir "laikai" veikia kaip terapija. O mes tavęs nenorime prarasti, kad bėdos tavo galvoje iš mūsų atimtų vedlį ir skatintoja. Mykolą Pleską (Klecką) vieną mūsų vadų tai išgelbėjo. Tikiu gelbėja ir tave! Nesustok. Duok šviesos.

4. Jeigu tave gatvėje kas kalbins - ir lys "Facebook'e" į draugus - užblokuok ir pamiršk. Kitų tavo pirmtakių kūrybingumas baigėsi iškart po to, kai jos atrasdavo laiko asmeniniam gyvenimui, ne tik kompiuteriui ir išpusto internetinio gyvenimo butaforijai. Kaip taisyklė - kai tik atsirasdavo koks mulkis - tų rašytojų tekstai baigdavosi. Todėl ir toliau, prašau, mėgaukis katės ir kompiuterio draugija, nes mums kovinių šūkių, kovojant su neprieteliais tikrai reikia.

5. Jeigu šį tekstą rasi per Google, užblokuok mane (cha!) ir pamiršk. Juk tai, kad tau ne viskas tvarkoje nebesvarbu - atmink tai, kad dabar visiems "poc***" kas tu esi, ką darai ir ką rašai. O jei pasitaikys sovietinių atgyvenų, kuriems ne "poc****" - juk firmoje kurioje prie stalo nebezdama tau ne vieta - tai juk taip "so yesterday".

6. Jei kas bandys sakyt, kad tu įdomesnė, fainesnė ir t.t. tik už kompiuterio, o gyvai greičiausiai, kaip Algis Ramanauskas "susirgtum sloga" - užblokuok ir pamiršk. Jie nežino, kiek tu turi krūvas subskriberių ir geriausi memų ir lolų su Loreta, Butkevičiumi kūrėjai nusmauktakelniai jaunikliai greičiausiai masturbuojasi pamatę tavo naują upload'ą su tavo kate.



7. O jei dar atsiras tų, kurie sakys, kad "bl***" studentė - inžinierė postringauja apie politiką ir kapitalizmo gėrį, lito normalaus ir savo uždirbto kišenei turėjusi - užblokuok ir pamiršk. Tu turi begalę subskriberių, turi perspektyvų diplomą ir tau dar viskas prieš akis.




Share it, please. With smart "bitch" comment.

Your move, Austėja Bendoraityte!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą