2014 m. birželio 3 d., antradienis

Milda Dargužaitė: noriu būti mere!

Galimi konservatorių kandidatai į Vilniaus mero postą su dideliais politiniais... Hmmm lašiniais

Taigi, taigi, šios dienos "Lietuvos Žinios" pagaliau išspausdino tai, ko jau Runkelis laukė seniai. Milda Dargužaitė, pagaliau viešai pareiškė apie savo politines ambicijas. Ana pareiškė, jog jeigu konservatoriai nori jos partiniuose sąrašuose, privalo pažadėti, jog ji bus deleguojama į meres, jeigu TS Vilniuje pavyks dalyvauti valdančiojoje koalicijoje.

Ne runkeliai (kurie tokios intelektualės neseka), o intelektualai, gerbiamos panelės (kuri dirbo kažkuo "Goldman Sachs" (kažkokio departamento viceprezidente, po to kai ją išgujo iš "Versli Lietuva" tapo kažkokio investicinio fondo dalininke (tiesa, kažkaip nelabai į Torontą ir išvažiavo) seniai turėjo pastebėti, jog ji jau kokius keturis mėnesius nuosekliai žavisi Vilniumi. Taigi, toks gerbiamos "nešališkos" "specialistės" žingsnis nėra toks jau netikėtas.


Tik štai, ką darys konservatoriai, kurie šį postą jau yra pažadėję Mantui Adomėnui? Milda ir jos reitingai, nemaža dalimi yra būtent M.Adomėno tiesiogiai valdomo jaunųjų intelektualų socialinio tinklo nuopelnas. Negi M.Adomėnas sutiks nusižeminti ir užleisti vietą? Negi jis nesupyks, jog iš esmės už jo ir jo jaunimo veiklą turintys būti dėkingi konservatoriai sutiks jį mesti per bortą?Viena aišku, jog oficialiai, TS tai iškomunikuos kaip džiaugsmą, jog turi net du specialistus, į vieną postą, ne taip kaip tie "komunistai"...

Keliai tik du - jeigu M.Adomėnas nenusileis ir norės užmokesčio už savo darbą, greičiausiai M.Dargužaitei belieka krautis lagaminus į Torontą ar kur kitur, kur "vertina jaunus (35+!!!!) specialistus" - be šio tinklo TS neturi jokių šansų formuoti valdančiąją koaliciją Vilniuje, o esant dideliam norui - šis tinklas labai drąsiai gali sudirbti panelės reputaciją, nes jis ją ir iškėlė. Kitas variantas - M. Adomėnas kaip ir ankstesnį dešimtmetį ims ir pasitrauks, nuolankiai ir konservatoriškai nuleidęs galvą.

Matysim, Runkelis prognozuoja įdomių dalykų konservatorių partijos viduje!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą