2014 m. birželio 26 d., ketvirtadienis

Kaip trolis buvo patrolintas


Vaje vaje - baisus liūdesys apėmė peržiūrėjus internetus. Pasirodo, kad vienas intelektualas, internetų karalius, konservatoriškos minties šviesulys Dovydas Skarolskis užšoko ant riebaus vieno trolerio b.... Grėblio, grėblio.



Dovydas, ilgą laiką buvęs Briuselyje, kur ištikimai nešiojo ginklus Radvilei, kiek atitrūko nuo Lietuvos aktualijų ir pamatęs vieną internetinį personažą nejuokais, Rasos Juknevičienės stiliumi, susirūpino - personažas kalba rusiškai ir skatina būti marozu, prabangiu stiliumi. Supyko Dovydas ir kai dėjo polemikos, kurioje, akademiniu (pusiau) stiliumi išanalizavo personažą, jo keliamas grėsmes Lietuvos saugumui, pasigyrė, jog perverčia Business Insider (tiesa, vietinių iškart buvo pričiuptas, kad sumaišė prasmę su esme) ir net, kaip iš mūsų vadovėliu, pateikė kokia tiesa ir šviesa tokiu klausimu yra Jungtinėje Karalystėje.



Tik va, bėda tame, jog personažas Igor Šiškin yra kuriamas tikrų LS ir TS rinkėjų, kurie pavargę nuo pastaraisiais metais Vilniuje gajos "kentiškos" kultūros, nutarė iš to pasijuokti. Žinoma, iš Sedos trumpam į Vilnių, o tada į Briuselį ir atgal nuvykus, sunku pamatyti tikrąjį miesto veidą, bet kadangi Dovydo vadovė Radvilė gimdys vaikus, galime viltis, jog mūsų intelektualas pasitaisys - pagyvens gyvenimo, pats, norėdamas būt troliu troliu, išplės supratimą apie trolinimą ir nebeužlips ant trolintojų grėblio.

                                DOVYDAI - RIMTI KENTAI SUPRAS. TIK BE PAVIDO SCENŲ.

                          
Nuoroda į Dovydo fail'ą: https://www.facebook.com/notes/dovydas-skarolskis/dvasios-ubag%C5%B3-tapatyb%C4%97s-stiprinimas-tik-be-pavido-scen%C5%B3/464201657032671











Komentarų nėra:

Rašyti komentarą