2014 m. birželio 11 d., trečiadienis

Dovydas Skarolskis ieško darbo. Padėkime.


Žinia, jog Radvilę Morkūnaitę runkeliai rinkėjai pasiuntė na***. Tiksliau - vaikų gimdyti. Ir, deja, bet jos berniukas-žaisliukas, jaunasis konservatorius Dovydas Skarolskis liko be darbo - mat ten jį buvo įdarbinusi Radvilė. Taigi, skirtingai nei Radvilė, Dovydas vaikų gimdyti nesirengia ir jam verkiant reikia darbo. Mes, intelektualūs smartass'ai palaikome Austėja Bendoraitytė (tiesa, pikti liežuviai kalba, kad ji pati yra bedarbė (na, mes intelektualai tai vadiname "freelancinimu") ir check'iname ir ieškome "nerealių darbdavių", kurie supras Dovydo high-endinį CV ir visur pricheckins, kaip Austėja.
Visos teisės priklauso Dovydui Skarolskiui.


Taip pat Runkelis, kuris skaito ir seka Dovydą prideda savo rekomendacijas:

* Dovydas moka kurti kaimiečiams priimtiną humorą įvairiomis formomis - copyrightina, galvoja šūkius ir kombinuoja paveiksliukus grafikos programomis - taigi esti kurybinga/išradinga asmenybė;

* Dovydas labai palaiko savo partijos bičiulius ir drauge su jais moka kurti konservatorišką "buzz'ą" socialiniuose tinkluose - todėl, jei ieškote savo agentūros šimtui FB paskyrų administratoriaus - Dovydas yra tas žmogus, kurio Jums reikia;

* Dovydas kurį laiką studijavo Lietuvoje, pasak šaltinių - net prestižiniu laikomam universitete, tačiau jį buvo priverstas palikti. Pasak konservatorių - dėl realios politinės patirties Briuselyje, o pasak piktų kursiokų, kuriems ne taip pasisekė dėl nepažangumo. Todėl, jeigu ieškote "amžinai perspektyvaus" - Dovydas tiks!

* Dovydas yra aktyvus ir bendruomeniškas - turi daug "subscriberių" iš TS/LS, tačiau pagrindinę jo virtualių draugų masę sudaro jauni (studijuojantys arba ką tik baigę) žmonės iš provincijos persikėlę į Vilnių. Taigi, jeigu Jūsų įmonė kuria prekę ar paslaugą, kurią norėsite realizuoti Biržuose, Pasvalyje, Telšiuose ar Šakiuose (pvz. pigų alų, trašas kopūstams) - Dovydas tikrai padės jūsų įmonei pasiekti klientą;

Jeigu jūsų prekė ar paslauga yra archajiška - agrarinė ir jums ją reikia pateikti šiuolaikiškai - parduoti kaimo žmogui, teigiant, jog tai iPhone 5 ar net neišleistas 6  - už Dovydą Geresnių nėra.

Kitų intelektualų pasisakymai apie Dovydo gebėjimus ir įtaką:

"Neturiu darbo ir rašinėjų tinklaraščius. Bet aš vis tiek tikiu, kad esu faina, graži ir įdomi. Ačiū Dovydui", - Austėja B.
"Esu abiturientė iš Biržų. Tačiau tikiu savo šviesia dešiniąja ateitimi - gal tapsiu testuotoja už 1,7 kokioje IT firmoje. Ačiū Dovydui, leidusiam man tuo patikėti" , - Raminta K.
"Tik Dovydas geba aštuntą dešimtmetį įpusėjusius piliečius pateikti kaip jauną miesto elektoratą. Ačiū Dovydui ir jo bičiuliams už darbo vietą." - Garbielius L.
"Ačiū Dovydui už pagalbą užbaigiant politinę karjerą. BL." - Radvilė

1 komentaras: