2014 m. birželio 5 d., ketvirtadienis

Milda, neapgaudinėk runkelių. Kraukis lagaminus į "didelį investicinį fondą"


Runkelis žmogus paprastas, bet kartais ima ir supyksta. Štai, pavyzdžiui, ankščiau tikėjęs baisiomis Mildos Dargužaitės kompetencijomis, kartą apgautas to, jog ši vadybininkė apsiskelbė labai svarbų postą turėjusią kompetentinga specialiste, į Mildos viešus pasisakymus ėmė žiūrėti labai įtariai.

Taigi, bandydama aiškinti, jog ji dirbo visiškai ne tokiame ofise it Runkelis ikėlė, ši panelė ėmė rodyti nuotraukas Goldman Sachs biuro. Na taip, pro to biuro langus atsiveria tikrai gražus vaizdas į vieną gražiausių ir didžiausių pasaulio miestų. Bet tai kas nuo to, Milda? Arba Milda pasidalina kelių kabinetų nuotraukomis... Na šaunu - užeiti į svečius ar apžiūrėti, matyt, galima visiems, bet ką tai įrodo, Milda? Jei jau norėjosi įrodinėt, gal reikėjo kabinetą su lentele "M.Darguzaite. Vice president" nufotografuot? Tačiau tiek Milda, tiek ir Runkelis žino, kad tokio kabineto niekada nebuvo ir būti negalėjo. O dabar svarbiausia - Milda - Lietuvoje net geresnius kabinetus ir vaizdus turi Swedbank, SEB, Danske bank ir kitų, normalių firmų darbuotojai. Runkelis žino, kad jis provincialas - bet juk Milda - ne visi Lietuvoje tokie ir ne taigoje ta Lietuva..?

Dar vėliau sekė Mildos pasipiktinimas, jog, pagaliau atmerkę akis žurnalistai ėmė kapstytis po jos biografiją... Supyko Milda, kad išsiaiškino žurnalistai, kad GS dirba virš 13 000 vice prezidentų. Supyko, kad ir Alytaus kolegijai tolygus koledžas buvo žmonių nuvertintas ir ėmė delioti iškarpas:

Antai, pirmiausia įmetė 2002 metų laikraščio iškarpą, kurioje rašoma, kad ji Prinstono studentė. Taip, mes tai Milda žinome, bet MRU irgi turi reitingą Lietuvoje, o magistras - na magistrą galima gauti ir neinant į universitetą...

Tačiau, juokingiausia, kai ši būsima merė "mere arba nieko" nusprendė parodyti jos kolegijos reitingus. Pasiemus jai palankų reitingavimą menuose, ji pakopijavo nuorodą apie savo kolegiją. Tačiau, Milda, jūsų baigta kolegija gal ir šauni menuose, bet ką tai turi bendro su jūsų baigtomis matematikos studijomis...?

Rodos, kai kurie žmonės nesugeba suprasti, kad susikompromitavo. Kad konservatorių partiją kažką palaiko iki tol, kol kažkas neišsišokinėja. Tai, ką Runkelis sužinojo ir paviešino jums, mieli skaitytojai, Dainiui Kreiviui, Žyliui ir Kubiliui buvo seniai žinoma. Buvo žinoma ir ne patriarchų klanui (Kubiliui, Juknevičienei, Saudargui) priklausantiems partijos nariams, tik jie, kadangi reikėjo kritikuoti LSDP šios informacijos neplatino. Rodos, Milda, su savo niekuo neišsiskiriančia kompetencija nesuprato paprasto dalyko, jog tie kas sureikšmino tą nebūtą konkurenciją, ją taip pat gali greitai ir "nureikšminti".

Štai kaip veikia kai kurių partijų politiniai žaidimai - mes žinom, kad tu niekuo nesiskiri nuo tūkstančių Lietuvoje dirbančių vadybininkų, tačiau to nesakysime, kol esi mums reikalinga. Bet kai matematikas pats patiki apie jį skleidžiama propaganda ir susireikšmina - jo kelias vienas - atgal į avangardą.

Runkelis darbingas žmogus ir klausia panelės Mildos, gal reikia padėti krautis lagaminus?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą