2014 m. liepos 30 d., trečiadienis

Tai kai žiebė Andreliui...

Mano draugas (jis manęs draugu nelaiko), mentorius, kulinaras, žurnalistas, blogeris, radijo laidų veikėjas ir „Facebook“ žvaigždė Andrius Užkalnis šiandien gavo ramunėliu puokšte per tokį dailų veidelį. Kai aš griaužiuos ir kaip liūdžiu...

Yra daug niekšų, kurie bando pykti ant Andriaus – o nuo jo viskas kaip nuo žasies vanduo. Jis pagrumuliuoja (kai kas yra matęs, jog Andrius nėra toks greitas realybėje, kaip Facebook) ir kad riaugtėls – visi neprieteliai lieka be žado, o jeigu su žadu ir dar turi kur jį pasiųsti – būna greitai užblokuojami.

Andriuką kritikuojantys personažai gali būti skirstomi taip:
a) Tiesą rėžiantys veikėjai. Dažnu atveju jie teisūs – Andrius neretai šneka, bet argumentai nepakankami. Tie ateina, jam parašo ar po straipsniu lryte ar laišku ar apačioje jo kokios nuotraukos. Tada mes visi jo siekėjai pažvengiame iš jo šmaikštaus pasityčiojimo ir virtualiai apsidaliname „žaibais“. Na, o nedorelis, kad neprisimintų lietuvių kalbos ar šiaip kada ne toks susijaudinęs parašytų – jį Andrius (o sykiu ir mes) užblokuojame.

b) Psiaudo intelektualai – tai tokia rūšys, kuri ignoruoja Andrių arba tyčiojasi iš jo ironizuodami ar šaržuodami. Tokius Andrius kartais mėgina pašiepti, bet dažniau tiesiog užblokuoja. Nes šitie personažai tiesiogiai kenkia Andriaus įvaizdžiui ir sukurtai dešiniojo gėrio idėjai. Nors juos galima irgi „paviešinti“, bet juokas mūsų bus pritemptas, o tokie ir atsikirsti gali. Pavojinga. Banas.

 c) Trečia grupė. Tiems kas pohui ant Andriaus ir ant teisingosios dešiniosios pusės. Šitie neprognozuojami – nes Andrius ir mūsų puoselėjamos, tokios dujom, ir nuvytusiomis (nenuskintomis) gėlėmis pakvipusios vertybės jiems nepriimtinos.

Štai su trečiosios grupės atstovu ir susidūrė Andrius Užkalnis. Kadangi viską jis jau apžvelgęs, kažką naujo sugalvoti sunku, ogi rinkimai toli ir iš esmės nelabai tu kam reikalingas, Andrius nutarė riaugtelti pats. Sukritikavo kažkokią niekam neįdomią laidą (pasirodo ir Andrius stebi elito naujienas), kurios daugelis ne Runkelių net nebūtų žinojęs. Bet Andrius apsidraudė, pasimuilavo galvelę ir atsiprašydamas (reikia laikyti gerus santykius su eterį turinčiais piliečiais (net jei tai Asta Valentaitė ar Monika Šalčiūtė)) išgyrė Mindaugą Papingį – mol laida šūdas, bet tu toks geras, na kaip tu ten ėjai.

O Mindaugas Papingis, kurį taip gerai vertino Andrius Užkalnis, it koks neadekvatas, kaip mūsų kaime sakoma, kai p*so, kad net žiežirbos pažiro byb.., oi ramunių puokštele per žandą, kitą. „Storas“ , „Rusopedas“ ir ant dabafkės, it kokį referendumininką Romas Sadauskas Kvietkevičius „damušė“ – „šlapimo nelaikantis gniutulas“ ir „dėmesio ištroškus kekšė“

 Atvipo Andriaus žandikaulis ir net atsakyti nieko nebegali žmogus. Orą gaudo, bandydamas šmaikštauti, neva jam nerūpi. Blogai – Andriaus autoritetas (sykiu su kitais intelektualais, tokiais kaip Algis Greitai) mums (dešiniesiems) yra labai svarbus. Todėl linkime Andriui daugiau nesutikti niekšų, kurie užraukę analą, neleidžia ten įlysti ir pasinaudoję progą, šleptelėję per abu žandelius palieką burbulą pūsti.. Kaip mergelę kokią pripūtė ir paliko rasotoje pievoje...

Liūdim.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą