2014 m. liepos 15 d., antradienis

Žydai ir intelektualai



Futbolo čempionatas baigėsi. Rusai kaip rėmė Ukrainoje separatistus, taip ir remia. Maža to, jie dar ir gali įvęsti į Ukrainą savo kariuomenę. Pozicija užčiaupė opoziciją Lietuvoje, o Algirdas Butkevičius, nepaisant to, kad intelektualų nuomone „neturi vizijos“, jo kandidatūrą pateikta „santūriai“ ir toliau vadovaus atsigaunančiai Lietuvai. Nieko naujo ant Lietuvos žemelės.

Tuo tarpų pasauliui jau rūpi nebe Ukraina, o žydai (Izraelis) ir jų agresija prieš Palestiniečius. Jeigu nepamenate ir nežinote šio įvykio šaknų, pasakysiu – buvo nužudyti trys Izraelio „berniukai“. Jų lavonai buvo rasti kažkur, pažadėtoje žemėje. Pasaulis susirūpinęs tuo, ką daro Izraelis, o jis taško kraują į visas puses, nesiskaitydami su aukomis ir su pasaulio nuomonę. Kitaip tariant, elgiasi kaip Putinas, tik kur kas žiauriau – bombarduodami civilių pastatus ir nesislėpdami žudydami visus, kas jų kelyje.

Pasaulis pakraupęs nuo tokio Izraelio žiaurumo – ieško būdų šią problemą spręsti, kaip nors neįžeidžiant „šventosios“ tautos – t.y. jeigu Putiną visi vadina „Chuilo“, čia, žinodami žydų įtaką pasauliui, konfliktą mėgina reguliuoti Adamkaus principu – t.y. rengiant delegacijų susitikimus, pataikaujant ir stengiantis, jog Izraelio atstovai neįsižeistų. Tačiau Izraelis sustoti neketina, nors formaliai priimą kvietimus taikytis.

Po to, kai buvo nužudyti trys žydų berniukai, izraeliečiai surengė linčo teismus visai niekuo detiems palestiniečių vaikams – du palestiniečius (17 ir 16 m.) Izraelio kariai ėmė ir nušovė. Šiaip sau. O kiti Izraelio paaugliai liepos 2 dieną pagrobė, kankino ir gyvą sudegino palestinietį berniuką. O štai nuo žydų keršto pradžios dėl antskrydžių jau žuvo virš 180 žmonių. Kurių, būkite tikri, didžioji dauguma yra niekuo dėti civiliai gyventojai. Izraelis neketina sustoti, o vardan humaniškumo iliuzijos pamėto nesąmonės, t.y. raštelius, kviečiančius civilius apleisti teritorijas, mat jos bus bomborduojamos (teisingai, tai formalus kvietimas, nes žydai puikiai žino, kad teroristai civilių bandymus trauktis laikys išdavyste).

Kalbant apskritai apie Izraelio vykdomą agresiją prieš Palestiną – tai galima vadinti tikrų tikriausiu genocidu. Ar žinojote, jog nuo 2000 metų žydai nužudė virš 1400 palestiniečių vaikų? Maža to, už susidorojimus, nužudymus niekas nebaudžia žydų – per tiek laiko ir tiek nužudymų tik 16 jų buvo patraukti baudžiamojon atsakomybėn. Ir visa tai tik todėl, kad teroristai karts nuo karto netaikliai paleidžia vieną kitą raketą. Susvarbindami problemos mąstą, žydai, pagavę palestinietį, kuris mėto akmenis gali jį bausti iki 20 metų kalėjimo. Kaip jums toks bausmės proporcingumas? 



Izraelio kariai sulaiko potencialų palestiniečių siųstą teroristą.



Taigi, pasaulis imasi už galvos ir bando pažaboti žydus švelniomis priemonėmis (kaip jau minėta – kietųjų taikyti nevalia) – smerkia ir ieško kažkokių būdų suprotinti tokią žvėriška elgsena pasižyminčius žydus. O kadangi mes esame intelektualai, turime žinoti ir bendrą mūsų poziciją, kurią mums perša mūsų vadai.

O mūsų vadų pozicija yra tokia – tie žudymai, kuriuos vykdo Izraelis yra gerai. Taip ir reikia kovoti su palestiniečiais. Dalis jų tiesiogiai to nepasako, tačiau akivaizdžiai remia šiuos karinius ir genocidinius veiksmus prieš palestiniečius. O kodėl? Turbūt aišku – Izraelis JAV draugai, o mes, intelektualai, juk net JAV nepriklausomybes dieną švenčiame.

Antai, Mantas Adomėnas po rastų kūnų labai susirūpino žydų berniukais ir pareiškė savo profilyje, jog niekada to neužmirš.

Žurnalo „Veidas“ redaktorius internetinėje erdvėje atvirai žavisi Izraelio karine technika, Izraelio taktika ir atvirai flirtuoja su tiesiogiai konflikte, su ginklais prieš beginklius žmones veikiančiu asmeniu.

TV laidų vedėjas Algis Ramanauskas net filmą apie šlovingają Izraelio kariuomenę yra susukęs.

Nepaisant to, jog mes raudame dėl Putino vykdomos politikos ir vargšės Ukrainos, šioje vietoje privalome nusivalyti į visas puses nuo skeveldrų trykštantį kraują ir remti Izraelį. 


Algis Ramanauskas papasakos apie šlovingą Izraelio kariuomenę



Stipriai bombarduojančią tankiai apgyvendintus civilių kvartalus.
Andrius Bačiulis ironizuoja teroristų nekaltumą.




Jų kaltumą bus galima įrodyti, kai Izraelio kariai-didvyriai pakalbės su palestiniečiu berniuku, kuris tikrai prisipažins dėl terorizmo.

Mantas Adomėnas mano, kad pamiršti žmogžudystės nevalia.
Turbūt, kaip ir adekvačiai atkeršyti


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą