2014 m. liepos 7 d., pirmadienis

Aktualijos pagal Liepą Želnienę


15min.lt žurnalistė Liepa Želnienė yra profesionalios (gerai, miestietiškos, intelektualios) žiniasklaidos pavyzdys. Apie aktualijas rašanti šių laikų žurnalistė, dirbanti 2 pagal populiarumą naujienų portale Lietuvoje rodo lygį:

Pirmiausia ji demonstruoja savo kurybinius/iliustravimo įgūdžius:






Vėliau, ši intelektuali, profesionali ir visokia kitokia žurnalistė, mūsų, runkeliu stiliumi narplioja kaip "Gamtos tyrimų centro" (taip, net intelektualams tai nežinomas centras) vadovai naudoja automobilius.


Aš tik galvoju, ar šita Žalnienė yra idėjiškai intelektuali (ta prasme gauna info iš intelektualų su žyma "reikia") ? Ar tiesiog šiaip yra žurnalistiškai beraštė ir tai daro, nes mano, jog tai profesionalu? Jeigu antras variantas - mūsų intelektuali vadovybė turėtų ją užverbuoti, nes tokie žmonės Lietuvos žiniasklaidoje yra aukso vertės!

Bet kokiu atveju, gerai, kad šita pilietė tingi galvot, nes vargu ar tuomet tokie straipsniai pasiektų auditoriją. Na, nes pirmiausia ji paklaustų savęs:

Kas toks "skaitytojas Jonas" ? Kodėl skaitytojas Jonas susidomėjo "Gamtos tyrimu centru" ? Kaip tūlas skaitytojas Jonas nepatingėjo dvi dienas, nuo ankstyvo ryto (7:51) tykoti ir kelias dienas fiksuoti "Gamtos tyrimo centre" vykstančias orgijas? 

Na bet tiek to. Mums reikia tik džiaugtis, turint "teisingą" žiniasklaidą kuri tokius žurnalistus išlaiko ir tokius žurnalistus, kurie rašo TAI.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą