2014 m. liepos 7 d., pirmadienis

Laisvė veža! Go Planet Travel rodo, kaip pasinaudoti laisve



Dešinioji mintis teigia, jog svarbiausia yra su meškere imti ir susižvejoti sau gardžią žuvį. Tai tikra tiesa, nes gyvena gerai tie, kas teisingai išnaudoja Lietuvos Respublikoje galiojančius įstatymus – jis ne tik, kad užsidirba ir gyvena gerai, tačiau net ir vykdydamas veiklą, nesulaukia jokios atsakomybės. Argi ne puikioje šalyje mes gyvename?

Vienas geriausių „žvejybos“ būdų, visiškai elementari apgavystė. Jeigu USA vykdomos įvairios ir labai intelektualios machinacijos įvairiuose fonduose, Lietuvoje to nereikia. Lietuvoje pakanka sugalvoti projektą (masalą), susirinkti litus (pagauti žuvį) ir bankrutuoti (vyniotis meškeres). Viskas labai paprasta – steigiame įmone, kelis mėnesius teikiame paslaugas, gal net minusuodami, tuomet įgavę pasitikėjimo gauname prekes ir paslaugas su atidėtomis sąskaitomis, renkames iš patiklių žmonių litukus ir gyvename ramiai, iki to laiko, kol kreditoriai nesusimąsto apie tai, kodėl jų sąskaitos ilgai neapmokamos. Tada viskas griūna, kreditoriai pyksta, žmones siunta. Bet nieko tokio – metų bėgyje jungiame tą pačią schemą. 

Tokių schemų pritaikymo pavyzdžių Lietuvoje apstu ir visų čia nevardisiu. Tačiau pats liberaliausias ir net legendiniu liberalu galėtų būti tituluojamas toks ponas Martynas Laivys. Čia yra genijų genijus. Jis turėtų būti LLRI garbės docentu, Liberalų Sąjūdžio garbės pirmininku.

Pasklausite kodėl? Akivaizdu, jog esate visiškas runkelis ir nekeliavote nei su „FlyLal“, nei su „Star1Airlines“ anei su „Go Planet Travel“. Šitas vyras yra tiesiog kelionių agentūrų ir bankrotų genijus. Visos įmonės veikė apie aprašytą žvejybos schemą. Visos jos paliko milijonines skolas partneriams ir „išdūrė“ ne vieną tūkstantį žmonių.
Įdomiausia tai, kad matydami lietuvių durn.. , t.y. intelektualumą (na, kai atsiranda minties šviesulių, teigiančių, jog verslininkas PIRMIAUSIA KURIA DARBO VIETAS (ne pelną sau), balsuoja už atlyginimus jiems mažinančią partiją), Martynas Laivys net nedarydavo ilgų pertraukų tarp savo schemų – vakar viena jo įmonė bankrutavo, šiandien yra nauja, sudarinėjanti naujas sutartis.

O smagiausia viso to dalis yra žinote kokia? Jog Lietuvoje už tokias schemas yra nebaudžiama!!! Taip taip – M.Laivys, palikęs virš 4 mln. įsiskolinimo, nei dienos nepraleido areštinėje ir neprarado nei vieno „savo“ lito - taigi, ji laisvė tikrai užvežė. Tikėtina, kad tas vežimas, garantuoją ir burgerių pilną ateitį jo vaikams.

Na, o jei jūs intelektualas, t.y. konservatorius ar liberalas ir jus Martynas paturėjo - turite priimti tai kaip liberalią pamoką ir vadovautis tuo, kuo mes visi tikime ir ką žinome - viskas dar prieš akis ir jūsų bizniui laikas dar tikrai ateis!

Laisvė veža!!!

V.Valatkos fotografinė kompozicija "Meras"



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą