2014 m. liepos 25 d., penktadienis

Mes jauni ir girti! #YOLO !



Kai kas sako, jog mes seni. Neva mūsų Seimo nariai – pensininkai! Bet mes sakome kitaip – jaunas tiek, kiek esi širdyje, net jei tau ir virš 70 kaip kelių mūsų frakcijos dalyvių! Mes jauni, nes mes pakeliame daug ir nevengiame prisėsti girti ir padraginti po miestą – Vilnių ar Kauną. Pamenate vienos mūsų veikėjos, mėgstančios fotografuotis su Prezidente ir Andriumi Kubiliumį bei fotografuoti konteinerius skrydį prie filharmonijos su 1,40 promilės (kas mūsų kaimo kalba išvertus – litras „Žaibo“, na arba pusbonkis spirituoto vynelio, kad jau intelektualu esi) Agnę Zalanskaitę?

Tai štai tokių didvyrių pas mus ne vienas. Arvydas Vidžiūnas, kai jį pričiupo kažkokie visai ne Tėvynės (gal Kremliaus?) labui dirbantys policininkai – pripūtė 1,37.

Pavėpęs Rokas Žilinskas nutarė pasiboksuoti su policininkais. Let‘s Rock‘n‘Roll
!

Na, o štai Kauno politikė ir konservatorių partijos narė Gintarė Skaistė politine patirtimi kiek nusileidžia – pripūtė tik 0,80. Tačiau, nustačius konservatoriškas akutes (paskaičius apie galimybes) ana šiandien paprašė, kad jai grąžintų teisės, mat prabėgo jau puse termino... Deja, teismas buvo kažkoks su Kremlium gal susijęs ir pasiuntė Gintarę pasivyti konservatorių dviračių žygio dalyvius ir minti pedalus. Kitaip tariant, teisiu jai negrąžino.

Turim kuo pasidžiaugti – ir čia LSDP lenkiame. Nesmarkiai, bet 3:2. O to pergalei, kaip ir EP rinkimuose pakanka.

Iš esmės mes prigerti mėgstame. Štai mano akių džiaugsmas Andrius iš Užupio mėgsta ne tik biurgerį sukalti bet ir atsigaivinti vienu kitu alučio. Kai kurie šikniai gal bandys susimyžę tauzyti, jog Andrius iš Užupio tai ne politikas, jam galima. Bet mes jų neklausykime, lenkti kairuolius turime visur. Lets Rock`n`Roll. YOLO
!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą