2014 m. liepos 24 d., ketvirtadienis

„Nematomas frontas“


Sveiki pro dešinieji! Čia jau kuris laikas visur plinta selfių iniciatyva – nusipirk ir užsipirdolink juostelę, remiančią filmo „Miško Broliai“ pastatymą.

Kodėl man tokios akcijos patinka?

a) Pamatai kuriems atlikėjams sunkiai sekasi kurti ir jie neturi ką veikti tai jie ima politikuoti;
b) Mes primenam partizanus ir nutildome niekšus, kurie sako, kad rusas dieną atimdavo karvę, o partizanas naktį išnešdavo bulves iš ūkininko
c) Mes renkame lik‘us ir plečiam gretas! Ar pamenate smagią mūsų aferą „Neužmirštuolė“, kai visus privertėme braukti ašarą ir net gavome įvertinimą už geriausią reklaminę kampaniją? Ir mes visus lik‘us turime. Ištrauksime juos prieš rinkimus!

Tiesa, mus gali kiek demaskuoti, bo jau kartą kurtas filmas apie „Žalgirio mūšį“ kažkaip taip ir nebuvo pastatytas surinkus kažkiek pinigėliu.

Taigi, didžiuokimės, dešinieji – ne tik mes, bet ir MEGA žvaigždės jungias prie mūsų (ačiū Andriui Užkalniui (2x - Andreli) )


Patriarcho, mūsų Tėčio Vytauto anūkas Gabrielius Lansbergis

Scenaristas, protmūšių vedėjas ir gero vyno megėjęs, buvęs Playboy žurnalo leidėjas Aidas Puklevičius

Žurnalistas, publicistas, novelistas ir soc. medijų ekspertas Andrius Tapinas

Lietuvos Ryto frontininkas, rusų priešas nr. 7 ir žmogus "rusas priešas" Dovydas Panceriovas, kartais dar pristatomas žurnalistu.

Mamos. Svarbiausia mamos. Blogerės. Dar kažkada norėjusios žurnalistėmis būti Beata Nicholsen (mama - virtuvės šefas) ir Liepa Rinkevičienė (mama-ekologe, išgarsėjusi provokacija prieš dėstytoją, kai šis nenorėjo jai parašyti teigiamo pažymio iš elementaraus bendrojo dalyko (istorijos, rodos))

Sąrašo pažiba. ASTA VALENTAITĖ. Sako - "manekėnė", bet niekas jos ant podiumo nematė. Labiausiai išgarsėjusi liberaliu bizneliu - "Mesk Laimutį". Aukštuomenės grietinėlė, glamouro karalienė, draugaujanti (kaip sako elito žurnalas "Žmonės") su 12 m. jaunesniu krepšininku, atstovaujančiu Prienus, o gal Mažeikius.


Ko šiam, pilietinės iniciatyvos sąrašui trūksta? Be jokios abejonės būtų smagu čia dar išvysti Oksaną Pikul, Marina Bui. Nepakenktų Vaidas Baumila su Natalija Bunke. Mantas Petruškevičius ir Žilvinas Grigaitis! Dargi ir Simona Milinytė, tik va - ji protestuoja...


Tikimės Okses, Nataškos. Būkit pilietės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą