2014 m. liepos 23 d., trečiadienis

Radvilė Morkūnaitė Mikulienenė - konservatorių jaunimo bendruomenės pirmininkė


Sveiki, broliai ir seserys patriotai. Tikiuosi, kad dieną, kol manęs nebuvo praleidote prasmingai - dėjote į savo FaceBook accountus nuotraukas su Malaizijos orlaivio vaizdais, liūdėjote, smerkete Putiną ir reikalavote jį nubausti. Taip pat tikiuosi, kad hashtagin'ote #MH17. Dargi, kad šiandien, kaip dori krikščionys apsilankėte ir Izraelio palaikymo renginyje. Jei taip - labai gerai! Jei ne - delfi.lt yra straipsnių apie tragediją, taigi eikite ir išpirkite kaltę komentuodami ir smerkdami rusus.

Na, o aš, stebėdamas "nuolat atnaujinamą" Kubiliaus žygį per Lietuvą dviračiu, sužinojau naujieną - juokingiausia (netgi man, doram TS/LS palaikytojui) TS narė, kandidatūra, buvusi EP narė Radvilė Morkunaitė yra Jaunųjų konservatorių bendruomenės pirmininkė!

Na, labai gerai, kad mes neprarandame protų. Bet antai mano kaime, 30 m. tai jau buvo nebe mergina, o moteris. Dargi ištekėjusi. Tai kada jau ji nebebus "jaunimas"? Mano laikais, jaunimas buvo laikomas iki 24, na gerai - iki 25, o vėliau jau tapdavai vyru, moterimi... Suaugusiu, sąvarankišku žmogumi.

Bet tiek to. Kaip partija tarė - mums tinka! Radvilę į Seimą!

Ir pabaigai, jaunimo atstovė Radvilė Morkūnaitė Mikulėnaitė su savo jaunimo bendruomene!

Pasirėdžiusi jaunatviškas pėdkelnes Radvilė Morkūnaitė Mikulėnienė pozuoja su konservatorių jaunimo bendruomenė. Nuotrauka kažkokio tai Mikulėno. Taigi ir teisės į nuotrauką - visos jo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą