2014 m. rugpjūčio 5 d., antradienis

Keliam, keliam problemą į politinį lygį!



Sveiki, trolibano kariai, plunksnas ir viską užaštrinę iki negalėjimo, kuriomis čaižome visus kremlinus. Tie, kurie kovoja šventą karą pirmose gretose – net mūsų pirštų anspaudų, jei numirtume niekas identifikuoti negalėtų.  Fantastinių filmų ir knygų mėgėjai, 9gag lankytojai. Lietuvos ateitie!

Šiandien, pasinaudojęs galimybėmis apie mūsų projektus parašė mūsų ištikimas karys Šarūnas Černiauskas. Mūsų taktika pirkti „Facebook“ grupes ir iš jų daryti „rusišką zombyną“ nenuėjo veltui – „problema“ vis labiau įtraukiama į politinę darbotvarkę. Kažin ar tokios sėkmės galėjo tikėtis mūsų kelrodės žvaigždės, kurios rašė patį svarbiausią šio amžiaus strategiją? Trinu savo nuo darbo sudiržusias rankutes.

Nuoroda: http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/kaip-smagus-vaizdeliai-facebook-jus-pavercia-kremliaus-propagandos-irankiu.d?id=65469370


Kadangi šį žurnalą skaito tik dešinieji, ideologiškai tvirti žmonės, pasakysiu apie ką aš čia ir kaip tai vyksta. Mūsų aktyvus, nenuilstantis ir dievobaimingas jaunimas panaršo viename „forume“, kuriame dažnai parduodamos „Facebook“ grupės ir nusiperka tokią grupę už pora šimtų litų.

Tuomet, intensyviai ir agresyviai ima „promotinti“ Kremlių, panašiai, kaip tai iš durnumo daro Milda Bartašiūnaitė. Čia reikia labai daug atidumo – viskas turi būti taip tiršta, jog net tikram Kremliaus šalininkui to būtų per daug.

Kas vyksta tuomet? Tuomet „Facebook“ bendruomenė „vienijasi“ dėl bendro tikslo – reportina tokius puslapius ir juos galiausiai užblokuoja. Tačiau savo „anti rusiškumą“ demonstruoja visi, kas yra svarbūs ir gali nešti žinią – Andrius Mamontovas, Andrius Rožickas, Andrius Tapinas ir kiti, didelę įtaką turintys piliečiai. Jie suvienija visus prieš rusus. Akcijos kaina – 200 Lt., o rezultatas... Na patys suprantat.

Todėl, visiems, kas dar to nepadarė, siūlau pagoglinti ir įsigyti „Facebook“ grupių, padaryti jas pro Kremliškas ir išlaikyti problemą aukštame lygmenyje. Dėl policijos jūs nebijokite – mes čia policijai nepridavinėjame (juk čia visi savi), čia tik reportinam „Facebook“. Svarbiausia – turime mobilizuoti ir mokinti mobilizuotis visuomenę!

Tepadeda mums Mantas, Rasa ir Tėtis! Pirmyn!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą