2014 m. rugpjūčio 11 d., pirmadienis

Kartu Lietuvai!



Štai ką sako mūsų partijos „jaunimas“! Taip jie pavadino Jaunųjų konservatorių lygos sąskrydį, kuris vyko kažkur Lietuvoje. Kai kurie šaltiniai teigia, jog Plungės rajone. Aš ten nebuvau – per senas „jaunųjų“ konservatorių polkutėms.

Ką jie ten veikė? Ogi aišku, kaip visi – keli seni (na tie jau, matyt, pasiekė brandą – perkopė 50 metų) pavarė kokią antirusiška ir antisocdeminę kalbelė, visi kažkiek išgėrė, koks nors etatinis kalbėtojas, pavyzdžiui Tapinas, pakviestas būti draugu (tai madinga dabar tarp partijų) kažką apie socmedijas pašnekėjo. Tai tiek. Kur kas svarbiau kitkas.

Turbūt pastebėjote, jog jaunimą „dedu“ į kabutes. Ir tikrai taip. Kadangi mes esame rimtas analitinis sienlaikraštis, mes turime būti objektyviais. Na ir kaip nedėsi tų jų į kabutes, kai prie jaunimo save priskiria Gabrielius Lansbergis beigi Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė ir daugelis kitų, kaip konservatoriai sako – kitokių nei sena socdemų nomenklatūra politikų.

Aš vis klausiu savęs, ką turėčiau laikyti „jaunu“ politiku. Na, po galais, kartojuos, bet mūsų kaime, jei merga neištekėdavo iki 25, jau buvo laikoma nevykusia.  Tuo tarpu Mikulėnienei jau „tricokas“ ir ana vis dar jauna. Lansbergio anūkui per trisdešimt, jis turi kelis vaikus – ir vis dar jaunas. Todėl, reikėtų, jog Jurgis Razma su Rasa Juknevičiene ir Kęstučių Masiuliu parašytu man (o ir kitiems redaktoriams) strategiją, kas laikytinas jaunu politiku, nes mes čia patys tai nežinome – net tokie portalai kaip Delfi.lt, Lrytas.lt, 15min.lt, kai rašo apie kažką, tai 22 metų ribą peržengusį pilietį ar pilietę vadina „vyru“ arba „moterim“. O štai mes tėtį, vyrą vis dar linkę laikyti vaikinu, o ištekėjusią damą – mergina.
Dargi šmaikščiai stovyklą užvadino mūsų jaunimas. Akivaizdu, jog trolinimo įgūdžiai, kaip sakė kažkur prapuolusi prozininkė „užaštrinti“ kaip reikiant, nes netikėčiau, kad toks protingas, intelektualus ir progresyvus jaunimas nesuprastų, jog dirba jie tai ne Lietuvai, o tam pačiam Anūkui, RAAAAdvilei, Mantukui,  Rasai, Kęstučiui, Jurgeliui, Irenai ir Andriui. Na, gal dar kitiems, menkesnio kalibro vadukams, kuriems  jau vietą Adomėnas pažadėjo, pavyzdžiui, Vyšniauskui ar Bužinskui.

Gerai, kad memus kuriantis, platinantis ir kitų kūrybą laikinantis jaunimas supranta, kad dirba ne Lietuvai ir moka šmaikščiai iš savęs pasijuokti.

Už Lietuvą, konservatoriai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą