2014 m. spalio 2 d., ketvirtadienis

Pritariu, kad tai Kremliaus provokacijos




Pastaruoju metu, įvykių Ukrainoje kontekste, it kirmėlės iš po lapų ėmė lysti provokatoriai, vis numetantys informacijos, apie tai, kad konservatoriai yra melagiai (pavyzdžiui, A.Zuokas, išprovokavęs vargšą Mantą Adomėną viešai apsimeluoti) ir girtuokliai, kur kas didesni, nei kokie „Darbo partijos“ ar „Tvarkos ir teisingumo“ nariai ir rinkėjai.

Šiandien, matydami tokią informaciją, mes turime suvokti, jog visi „faktai“, tikėtina, buvo kruopščiai rengtos ir surežisuotos Kremliaus specialiųjų tarnybų atakos, ruoštos tam, kad įvykių Ukrainoje kontekste, sukompromituoti Ukrainos ir Lietuvos gynėjus, budriai saugančius mūsų miegą ir suverenitetą.

Kaip sako kolegos dešinieji – geriausias ginklas prieš Kremlių – viešumas. Todėl žemiau surinktos į vieną vietą visos Kremliaus tarnybų surengtos akcijos, prieš mūsų didvyrius, siekiant konservatorių partiją marginalizuoti ir sulyginti su „Darbo partijos“, „Tvarkos ir teisingumo“ rinkėjais.
 
2008 metais, labai namo skubėjęs Egidijus Vareikis pakliuvo į policininkų (kas galėtų paneigti, jog  tai ne Kremliaus provokacija?) pasalą – tą kartą Egidijus pripūtė 1,37 promilės. Egidijus, supratęs, jog įkliuvo į gudriai Kremliaus paspęstus tinklus, su policija elgėsi mandagiai ir pripažino gėręs. Tačiau kyla klausimas – kas gi Egidijui pylė??? Kas jam pasakojo apie šiltus namus ir lovą???

E.Vareikis po Kremliaus provokacijos oro uoste 2013 m. Lrytas nuotr.


2009 metais, manytina, jog Kremliaus agentai pagirdė Arvydą Vidžiūną keliomis stiklinėmis vyno, kurios turėjo neįprastai didelį poveikį, tuo sukeldamos nuostabą A.Vidžiūnui – papūtęs, jis pripūtė 0,83 promiles. Tiesa, teismas jį išteisino – formaliai dėl „techninės klaidos alkotesteryje“, tačiau, kas galėtų paneigti, jog teisėjas tiesiog demaskavo Kremliaus agentus ir jų darbelius?

2011 surengiama ataka prieš tuometinio, krizės premjero, Andriaus Kubiliaus padėjėją-sekretorę, ištikimą partijos narę, prisiekusią pedagogę Jovitą Morkūnaitę. Kuriai, nežinia kas, įpila daugiau, nei ji manė, o ji sėda prie vairo... Priešpriešinėje eismo juostoje, netyčiom ir nežinia iš kur ir nežinia kaip, atsiranda Opel Astra, pritariu nuomonei, kad Kremliaus siųsta. Ir Jovitai, nieko kito nebelieka, kaip vardan Tėvynės saugumo, užkirsti kelią šiai Opel Astrai – ji suka kairėn ir... Avarija. Pas Jovitą nustatomas 2,27 promilių girtumas... Ir čia krenta dar viena patriotės galva, nelygioje kovoje su Kremliaus agentais..


Vincė vartoja gudobelių ekstraktą. Lrytas nuotr.


2013 metais, tikėtina, kad Kremliaus agentai surengia provokaciją prieš vieną doriausių, viena patriotiškiausių konservatorių narių – Vincę Vaidevutę Margevičienę. Pritariame nuomonei, kad žinodami tai, kad Seimo narė geria „gudobelių antpilą“, šitie Putino agentai į ten prilašino spirito, ko pasekoje, vargšė Vincė alkotesterio ekrane pamatė 0,63 promilės. Pati Vince irgi stebėjosi tobulai surežisuota Kremliaus ataka – „Nesuprantu, kodėl mane stabdė, nes nieko nepažeidžiau“, - stebėjosi viena patriotiškiausių moterų Lietuvoje.

Gintarė Skaistė tapo Kremliaus provokacijos auka. Pradžioje pylė, girdė - fotografavo. Po kelių mėnesių vėl girdė, vertė vairuoti.... 15min nuotr.


2013 metų liepos 19, prie vairo girta sustabdoma ir jaunoji konservatorė, Kauno Savivaldybės tarybos narė Gintarė Skaistė. Kodėl pareigūnai nutarė „pamatyti“ įtartinai manevruojantį (negi maža įtartinai manevruojančių automobilių 1 nakties ???) Gintarės Skaistės automobilį – neaišku. Bet dori patriotai ir konservatorių šalininkai prisimins, jog būtent 2013 metais Lietuva pirmininkavo ES, o Ukraina ruošėsi pasirašyti asociacijos sutartį. Mažų provokacijų prieš jaunąją patriotę buvo ir ankščiau – kovo 19 dieną žurnalistai, ją užfiksavo begeriančią vyną darbo metu. Kas dabar galėtų paneigti, jog ši jauna politikė nėra pagalys Kremliaus ratuose, jei prieš ją nuolat rengiamos atakos?

Praėjus bene 5 metams, Kremlius surengia dar vieną ataką prieš Egidijų Vareikį. Vėl neaišku kas pylė, kas skatino paskubėti į lėktuvą, kas sukvietė žurnalistus, bet 2013 metų rugpjūtį E.Vareikis užfiksuojamas oro uoste visiškai girtas. Kas galėtų paneigti, jog žinodami, jog Egidijus vyksta į Italija, Kremliaus agentai, norėdami sukompromituoti Tėvynės gynėjus, neprivertė arba neišprovokavo Egidijaus?


Agnė Zalanskaitė, kaip arši Rusijos kritikė tapo Kremliaus taikiniu



Kaip pasakytų žymus, Kremliaus demaskuotojas Dovydas Pancerovas – „pažiūrėkime, kas vyksta toliau“. O čia, tų pačių metų spalio mėnesio 13 dieną, prie vairo sučiumpama visuomenininke prisistatanti Agnė Zalanskaitė, kuri yra ne tik konservatorių partijos narė, tačiau ir su ja dažnai nori fotografuotis valstybės vadovai (Dalia Grybauskaitė, Andrius Kubilius). Dėl to, kad ji žymi ir visuomenininkė, Kremlius nesismulkina – Agnė pripučia 1,37 promilės. Kas galėtų paneigti, jog iki tokios stadijos ir „vos šimtą metrų“ pervaryti mašiną ją įkalbėjo ne Kremliaus agentai? Bet kokiu atveju, teismas šį kartą pasiduoda pigiai Kremliaus agentų provokacijai ir konstatuoja, jog Agnė Zalanskaitė „įvykdė vieną iš pavojingiausių nusižengimų, kėlė grėsmę ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių saugumui“. Tiesa, prieš šią provokaciją, automobilį kažkas išregistravo ir panaikino draudimą, kas provokaciją prieš Agnę padarė kur kas efektyvesne.


Paklausite, kurgi Rokas Žilinskas? O Rokas Žilinskas, apskritai yra provokacija Tėvynės Sąjungoje - Lietuvos KRIKŠČIONIŲ demokratų gretose.

Tarp mūsų, tikrų patriotų, neabejotinai esama kur kas daugiau nukentėjusių dėl savo veiklos prieš Rusiją ir Kremliaus agentus. Kuo labiau giname Lietuvą nuo Kremliaus, Ukrainos įvykių kontekste, tuo tokių išpuolių tik daugės. Guodžia tai, kad Kremliaus atakos – prigirdant ir priduodant mūsų politikus yra neveiksmingos, nes mes vieningi kaip kumštis ir jų nešvarius triukus žinome, bei toliau balsuojame už profesionalius ir kompetentingus politikus, Lietuvos patriotus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą