2014 m. spalio 24 d., penktadienis

Mes turime geriausius gynybos specialistus!


Lietuvoje mes turime du gynybos ekspertus. Dešiniuosius, ta prasme. Audrių Bačiūlį ir Aleksandrą Matonį. Abu šie vyrai nori dalyvauti svarstant apie PKM (pėstininkų kovinės mašinos) pirkimus. Kaip visuomenės atstovai, kaip ekspertai.


A.Matonis: "Svarbiausia užtikrinti gerą kariuomenės parengties lygį". Kremliaus provokacijoms pasidavę atsako: "Apginkluokime ją vamzdžiais, Matoniui tiks"


Tačiau niekšingi Kremliaus agentai ir socdemai (kuriuos itin kritikuoja šie abu veikėjai) surengė neregėto mąsto išpuolį prieš Aleksandrą Matonį (kuri, beje viešai pažemint nesismulkino ir J.Olekas)!

O viskas buvo taip - pamatę "LIETUVOS GYNYBOS BLOGERIO" įrašą,kuriame jis labai teisingai, pagal žanrą puolė į isteriją, jie nutarė zuokiškai jį sukompromituoti! Štai kaip viskas buvo:

Spalio 19 d. Aleksandras Matonis, kaip ir priklauso dešiniajam - išsigąsta dėl Lietuvoje esančios žvalgybinės transporto priemones. Skaitytojų įspūdžiui, dėl pavojaus sustiprinti, pagal Rusijos minkštųjų galių užkirtimo strategijas, jis klausia - "BRDM-2 su 14,5 mm sunkiuoju kulkosvaidžiu KPVT ar jo muliažu?"




Spalio 24 d., kaip pasakytų žurnalistas Dovydas, įvyksta štai kas - portale "Įkrauk" atsiranda tekstas, kuriame sakoma, kad tai ne KPVT 14,5 mm SUNKUSIS KULKOSVAIDIS, tai elementaraus santechninio vamzdžio gabalas. Maža to, žinioje pridedama: "profesionalūs kariai iškart atskiria kad tai muliažas". 




Ir ko pasiekia Kremlius arba LSDP šia žinia? Jie visuomenei pateikia geriausią mūsų gynybos ekspertą, finansavimo gynybai entuziastą, ginklų ekspertą, kaip absoliutų diletantą, nesugebanti atskirti sunkiojo kulkosvaidžio nuo vamzdžio!!!! Kitaip tariant, sukompromituoja jį, o juk jis ir tik jis galėjo pateikti tikrai efektyvius sprendimus mūsų šalies gynybai nuo Ivano agresijos (pikti liežuviai sako - jog ir dabar gali daryt tą patį - pasiūlyti įtvirtinimus apginkluoti vamzdžiais iš Dainiaus Kreivio "Moki-Veži")

Bet mes nepasiduosime. Mes atskiriame nedraugišką propagandą ir provokacijas. Tiesa?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą