2014 m. spalio 20 d., pirmadienis

Jūsų kandidatas. Vincas Jurgutis




Rinkimai artėja ir, net jei būtų labai gaila, mes progresyvūs ir intelektualūs dešinieji troliai vis tiek turėsime tik vieną kryžiuką ties partija ir galimybę įrašyti kelis skaičiukus. Todėl, mūsų dešinysis nuomonės formuotojas, „Runkelio kronikos“ iškilmingai atidaro naują rubriką, kuri vadinsis „Jūsų kandidatas“. Čia pristatysime mažiau žinomus, tačiau labai norinčius. Norinčius, bet neaišku ar galinčius pajudinti Artūro Zuoko kėdė (vienas jau bandė, deja, matėm kaip tai baigės... (:liūdnutis).

Pirmasis mūsų svečias, tai žmogus, kuris kaip pats penktadienį sakė – „siekia prisistatyti kaip kandidatas“. Ir tas žmogus – Vincas Jurgutis (:plojimai). Ką gi, Vincelį – tu žinai, kad koalicijos partneriams, dešiniesiems man nėra gaila.

Taigi, Vincas Jurgutis, kaip nurodo pats – gimė 1986 (28 m.) metais Vilniuje. Mokėsi jis Vilniaus Žemynos gimnazijoje. Tačiau, tai ne taip jau ir svarbu...

Kur kas svarbiau, tolimesnė Vincelio karjera ir gyvenimas. Taip sakant, ką svarbaus ir reikšmingo jis nuveikė Lietuvai.

Nors Vincelį „Liberalų sąjūdis“ išdidžiai pristato, kaip „politinės komunikacijos specialistą“, čia mažas „trololo“ iš jų pusės, mat Jurgutis pabaigė ne komunikacijos, žiniasklaidos ar susijusius mokslus, o verslo vadybą ir administravimą. Kitaip tariant, pagal išsilavinimą Vincelis turėtų būti puikus vadybininkas.

Tiesa, galbūt „Liberalų sąjūdis“ pozicionuoja specialistus pagal jų pomėgius ir darbo „barą“ partijoje. Matyt Vinceliui ir Agnei(apie ją taip pat kiek pakalbėsim vėliau) patinka kaip dirba tikri PR specialistai, jie žavisi visokiais MILK‘ais, HILL‘ais ir kitais, todėl ir jie – PR specialistai. Pagal LS.

Tikėtina, jog komunikavimas „memais“, nerealus šmaikštašikniškumas su „ia“ pakeitimu į „e“ tai būtent jų (Vinco ir Agnės) BRAINSTORMINGO idėjos Liberalų sąjūdžiui.

Na, Vincelis ir pats nesnaudžia – manoma, kad jis ženkliai prisidėjo prie viešųjų ryšių kampanijos, kuomet visi vilniečiai, kauniečiai ir klaipėdiečiai, anot „Liberalų sąjūdžio“ išrinko Lietuvos prezidentu Eligijų Masiulį arba Vilniaus meru Remigijų Šimašių.



Na, bet ką čia apie pareigas. Pakalbėkime apie gyvenimą, pilietiškumą ir liberalias pažiūras – Vincui dar tik 28, o jis jau kokius 4 metelius yra tėtis. Netgi vedęs. Kaip pats nurodo Vincas – „su žmona Rūta augina sūnų ...“. Va, tik čia maža problemytė, dešiniųjų sindromas (kai kas jį vadina adomeniškuoju)... Išties – tai Vincas arba paliko žmoną arba ši jį paliko ir Vincas gavo ieškotis prieglobsčio pas partijos kolegę (arba su partijos kolege) Agne Belickaite.

Pikti liežuviai mala maždaug – „kaip galima leisti žmogui valdyti Vilnių, kai jis savęs, su savimi nesusitvarko, o dar kandidato anketoje ankstesniuose rinkimuose rašė esantis „ATSAKINGAS“. Bet, kas gi čia neteisingo ir nenormalaus – netgi labai liberalu ir intelektualu ir net pagal geriausias partijos tradicijas – ar pamenate kiek žmonų, vaikų, draugių turi Gintaras Steponavičius? Aš irgi ne, bet išvada viena – tai tikro vyro ir liberalo požiūris.

Taigi, kaip praneša internetiniai šaltiniai, šiuo metu liberalias pažiūras ir pomėgius, atsakingumą ir princingumą ugdo su partijos kolegę, už viešuosius ryšius atsakingąją Agne Belickaite.

Liežuviai plaka, jog Vincas Jurgutis su tauragiške Agne Belickaite yra įsikūrę ne kur kitur, o Seimo viešbutyje, kitaip tariant – gyvena kiek ne liberaliai, už mokesčių mokėtojų pinigus.. Bet gi, už tai Vincas su tauragiške Agne tampa tikrais Vilniečiais, kurie gali siūlyti liberalius sprendimus.

Gražūs vaizdai, atsiveriantys pro kandidato V.Jurgučio ir jo sugyventinės A.Belickaitės langą. Tiesiai į Seimą!


Skaitytojas gali suklusti – kur gi man girdėta ta Agnė Belickaitė? Taip, jūs teisūs! Vinco Jurgučio gyvenimo partnerė (rodos taip vadinasi tai?) yra ta pati garsioji Agnė Belickaitė, išgarsėjusi tuo, jog išvadino Lietuvos pensininkus debilais. Nors pati kandidato draugė, rodos pavargo kiek nuo šios šlovės, tačiau Runkelis turi išsaugojęs jos pasisakymą ir požiūrį į vyresnius, prasčiau gyvenančius žmones (na taip, argi ne debilai – savo pensijas mokesčiams už būstą leisti?):
Kandidato V.Jurgučio draugė, todėl, kad "niekur nekandidatuoja", komunikuoja tikrąjį požiūrį.
Kandidatas Vincas Jurgutis tuo tarpu kandidatuoja, todėl dalyvauja "Maisto banko" akcijoje ir atjaučia, bei gelbėja vilniečius

Įdomi tarsi situacija gaunasi – Vincas eina į socialines akcijas, renka maistą vargšams, nepriteklių kenčiantiems žmonėms, spaudžia ranką senjorui, o „niekur nekandidatuojanti, todėl galinti sau leisti (suprask – sakyti ką galvoja)“ jo sugyventinė vyresnio amžiaus žmones ima ir vadina „debilais“. Kai kas sakys, kad tai dviveidiškumas, bet... Juk tai taip miela, taip liberalu – partnerystė, kurioje dera įvairūs požiūriai...


Tiesa, vieno dešiniojo portalo redaktorė, kažkaip netikėtai ir kažkodėl (matyt, kad Jurgutis atiteko Belickaitei, o ne jai) visaip ten kaip išvadino kandidatą Jurgutį...


Taigi, jau ir taip daug prisakyta. Tikiuos, Vincai, jog ir šiuo įrašu mes kartu pasiekiame tai, ko sieki tu – būti pristatytas kaip kandidatas į Vilniaus savivaldybės tarybą.

Kelios kandidato Vinco Jurgučio nuotraukos:
Vincas Jurgutis už plieninio žirgo vairo. Vincas vyriškai kietas, šeimyniškai švelnus.

Vincas nevengia ir atsipalaiduoti, ji gerbia ir juo pasitiki žvaigždės. Nuotr. su, kaip teigia pareigūnai, girtu žmogų nutrenkusiu J.Radzevičiumi.


1 komentaras: