2014 m. spalio 17 d., penktadienis

Mantas Adomėnas iš ratų.. arba kaip Kremlius informaciniame kare laimėjo Vilnių



Liūdna žinia, mielieji intelektualai, Tėvynės mylėtojai, stileivos, PIANOMAN lankytojai. Tai faktas. Ir tai oficialu – šių dienų Ukrainos įvykių kontekste, vykstant informaciniam karui ir Rusijai taikant minkštųjų galių strategiją, mums aktyviai jai besipriešinant, priešas žengė kląstingus žingsnius ir reikia konstatuoti – Vilnių mes (konservatoriai + liberalai) pralaimėjome. Bet tai tik mūšis. Karas tęsiasi – mes turime krūva studentų, kurie balsuos ir spręs mažų miestelių savivaldos klausimus. Ir mes vis dar turim KAUNĄ. 

Internete pasirodė teiginių, jog Mantas Adomėnas – melagis. Mantas Adomėnas, per daug susireikšmino dėl JKL laikinamų jo postų ir pamiršo, kas partijoje natas rašo ir kad tik dėl to, jog kaip asiliukas 15 metų dirbo partijoj jį kažkas įrašė aukštesniu numeriu į sąrašą, o pats jis – nulis. Ar tai gali būti tiesa? NE. Tai Kremliaus provokacija.

Žurnalistas Dovydas turi pašnekovą - aukštas pareigas užimantį spec tarnybų pareigūną. Todėl Dovydas žino.

Dargi pasirodė akivaizdžių provokacijų, kuomet žmonės ėmė liberalsąjūdiečius vadinti tiesiog debilais, kurie stokoja to pačio „sveiko proto“ pradedant nuo idiotiškų Eligijaus Masiulio sveikinimu, baigiant jurgučių paistalais apie nieką „DELFI Pilietyje“ (kuriame jie prisistato kaip kandidatai). Ar gali būti liberalsąjūdiečiai tiesiog kvaileliais? NE. Tai Kremliaus provokacija.


Kaip pasakytų žurnalistas Dovydas, kuriam sakė vienas aukštas VSD pareigūnas, tokie dalykai vyksta neatsiktinai. Pažiūrėkime, kas vyksta – 2005 metaissudūžta Rusijos neva mokomasis naikintuvas SU-27. Po penkerių ar daugiau metų – ambasadorių žmonos pasodina tulpes, kurios, ne šiaip sau yra raudonos spalvos. Pažiūrėkime kas vyksta tuo metu – Rusijoje, tarp kitų žaidimų, kuriami kariniai žaidimai, kuriuose, atkreipkite dėmesį – yra galimybė žaisti „už“ Rusiją.

Kas vyksta toliau? Paklaustų mano bendramintis, žurnalistas Dovydas. O vyksta štai kas – šio karo eigoje, neva žinomas žurnalistas, opinion makeris, Andrius Užkalnis „publikuoja“ gerai paruoštą straipsnių ciklą, kuriame sako, jog iš esmės konservatoriai su liberalais yra riboto mąstymo ir kurybiškumo knygiažiurkių gauja, kuri niekaip negali atrasti to kūrybiškumo ir išsilaisvinti iš biurokratinio, mamyčių dirželiu įdiegto, akiniuoto mąstymo ir nieko doro, jokios „revoliucijos“ ar progresyvumo čia nėra. Kitaip tariant, sako tai, kad mano 60+ proc. Lietuvos gyventojų, kurie, kaip žinia yra arba runkeliai arba rusų apmokami agentai. Ar tai gali būti tiesa? Ne.

Kas gi vyksta toliau? Tarp Užkalnio pirmojo teksto, Mantas Adomėnas yra „demaskuojamas“, visos Lietuvos akivaizdoje. Du kartus. Viena kartą neva meluodamas, o kitą kartą dėl to, kad užsuptas laikų, nutarė pats derinti reikalus su konservatorių vagimi vadinamu Artūru Zuoku.

Reikia turėti galvoje, kad kiek prieš šiuos Vilniuj svarbius įvykius, žurnalisto Dovydo informatorius, aukšto rango VSD pareigūnas, poliklinikoje užfiksavo prieš valdžią burnojantį vyriškį, apie tai informavęs vadovybę ir Dovydą. Taigi, galime daryti išvada, jog tokiam planui Kremlius rengėsi iš anksto ir apgalvotai.

Kuomet jau Kremlius faktiškai pašalina M.Adomėną, neatsitiktinai Andriaus Tapino „Facebook“ paskyroje yra patalpinami du Liberalų sąjūdį kritikuojantis įrašai – pirmas apie tai, kaip neva liberalai visų vilniečių vardu jau sveikina prezidentu tapusį Eligijų Masiulį, o antrasis apie Vinco Jurgučio trečioko lygio rašinį. Klausimas – ar Andrius Tapinas tapo kremliaus propagandinio karo auka ir patikėjo suklastota medžiaga? 
Kremlius parengė panašų agentą į Rusijoje kalinamą A.Užkalnį, bet šį patriotą pažystantis žmonės nesuabejos - tai klastotė.


Tiesa, kurią neabejotinai žino žurnalistas Dovydas ir jo informatorius VSD aukštas pareigas užimantis pareigūnas gali būti kur kas liūdnesnė. Kas galėtų paneigti, jog A.Užkalnio ir A.Tapino kompiuteriais dabar naudojasi Kremliaus agentai, o jie patys yra seniausiai pagrobti ir uždaryti Kremliaus tardymo izoliatoriuose? Juk Užkalnio paskutiniuose tekstuose tiek daug keiskmų, aiškiai rodančių Kremliaus agentų darbą.. Arba šiuos du mūsų bičiulius galėjo ištikti dar liudnesnis likimas... Bet tiesą žino tik žurnalistas Dovydas su aukštas pareigas specialiosiose tarnybose užimančiu pareigūnu. Ir jis ją atskleis tik tada, kai visuomenė tam bus pasirengusi. O juk lėktuvas 2005 metais nukrito tai ne šiaip sau.

Apie tai, KAM PURENAMA DIRVA, klausė DELFI.LT, primindama mislingąjį 2005 m. lėktuvo sudužimą Lietuvoje. Dabar jūs pamatėte, kam Kremlius ją pureno. 

Taip, mūšį mes pralaimėjome. Ir pralaimėjome tik todėl, jog visuomenė dar nebuvo pasirengusi tokio mąsto Kremliaus informacinio karo atakai. Krito Mantas. Krito ilgam, kartu su visa savo draugija. Bet nieko baisaus – lieka mums Kaunas. Lieka ir senesni, bet užtai patikimi visada, senieji mūsų vadai. Per amžių amžius.

Mes dar pakovosim
!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą