2015 m. vasario 27 d., penktadienis

Perkant balsus viskas bus gerai!




Dar kartelį grįžtų prie sentimentų. Prie to, kaip man patinka būti dešiniuoju ir kodėl aš pasirinkau šį kelią. Žinote, žmonės daugiau ar mažiau yra tokie - na, linkę būti "svolačiais" kai siekia savo tikslų. Runkelis taip pat. O va štai dešinieji - tai yra taip smarkiai koncentruotas "svolačizmas" grynuoju pavidalu.

Na, tarkime, esi koks Bačiulis, nekariavęs ir netarnavęs. Tampi nerealiu gynybos ir karybos ekspertu. Arba pvz. būni Ramanausku, kokiu nors. Irgi netarnavusiu. Tu irgi ekspertas, nors viskas ką matei apie karą - tai apsilankymas žydijoje, su IDF apsauga ir LRT filmavimai karo akademijoje su Mariumi Žiedu, Juru Požela ir kitais elitiniais kariais.

Arba, jeigu būni koks pvz. Adomėnas, labai smagu kritikuoti Rubiconus ir Icorus, pinigų plovimus ir kalbėti apie korupciją, ja smerkti, o tuo pat metu, pasijungus šlangelę, pompuoti pinigėlius į savo institutą.

Dargi labai smagu but dešiniuoju, mat jie turi dešiniąsias, oi "baltąsias" pirštines. Ta prasme, tai labai patogu - pvz. imi ir 2012 prapyli rinkimus. Tuomet eini, ašarodamas prie VRK ir protestuoji, surinkęs gaują durnelių neva pilietiškų. Labai smagu užsidėjus modną bliuskę ar užsiauginus barzdą piz*elinti apie korupciją ir demokratijos pavojus. Koks skirtumas, kad realiai viską organizuoja koks tai Tėvynės Sąjungos politikanas arba jo žmona.

Dar man patinka, kai baltom pirštinėm, tiksliau jų valdyboje darbuojasi kokia nors Beatričė Vaitiekūnaitė. Kuri tarp kitko ten sykiu ir vadovauja Remigijaus Šimašiaus savanoriams. Čia jokios politikos ir tik grynas pilietiškumas. Na bent jau mūsų supratimu.

Tuo štai man ir patinka mūsų toks skaidrumas. Ai tiesa, man dar patinka, kai mes rėkaudami apie Zuoko vagystes, Loretos ir jos chebros balsų pirkimus už agurkus, paskiriame į Baltasias pirštines saviškius, o patys, imam ir vežam rinkėjus balsuoti, pažadėję atlygį. Koks skirtumas - gi pirštinės tai mūsų, jos gi nepraneš. Na nebent ten pat pirktu Dangutė Mikutienė, o kitus kartus ramu.

Ir kaip sakė Remigijus Šimašius "jei balsai būtų balsuojami iki X valndos būtų 99 proc mus remiančiu". O kaip kitaip - jei mes būriu atvažiuojame ir dar atvežame teisių ir dėl girtumo negalinčius balsuoti?

Štai kur tas dešinysis žavesys. Mes piniginių nevagiam. Mes tik balsų nusiperkam. O mažesnė nuodėmė, tai visai ir ne nuodėme, ar ne?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą