2015 m. vasario 13 d., penktadienis

Karybos specialistė Aušrinė Armonaitė ragina nepasiduoti

Taip jau supuolė - pastaruoju metu daug liberaliai dešiniosios minties. Na, bet nieko nepadarysi, kai tiek dirbama su mėginimais įtikti rinkėjams - nori nenori, turi padėti. Ypač dešiniesiems.

Štai, kažkada kaip mūsų mylimą Mantą Adomėną iš rinkimų išspyrė Meras Zuokas. Tai jo žmona Viktorija Adomėnienė motyvavo jį Čerčilio kalbomis. Sakė, kad Rasos aka Mintys Kyla Įvairios smūgiai dar ne mirtini ir citavo Čerčilį su "we shal fight on the beaches..."

Praėjus kiek laiko, tokia 6 ar kuri ten kandidatė Aušrinė Armonaitė, atsibudusi kurį tai rytą pamatė, kad teroristai vėl sudavė smūgį Ukrainai. Ir kaip čia nepakomentuosi? Su profesoriais polemizuojanti akinukė nutarė elgtis paprastai (studentiškai) ir tiesiog nukopijuoti (nuplagijuoti) patyrusios damos žodžius. Na, sako išmanumas, genialumas slypi tinginystėje!





Štai kokie kovingi tie intelektualai. Jau matau Aušrinę kovojančią Rusijos agresijos atveju, su "kerzais", už kulkosvaidžio ar savaitę sėdinčia pasaloje su snaiperiniu šautuvu ir darančia po savimi... Tokią akadėminę karę, nebijančia nieko. Kiborgą - Armonaitę. Štai iš kur ir atsiranda moterys lakūnės. Moteris snaiperės. Visų kovotojų siaubas.

Ta proga dešinysis sienlaikraštis pristato savo kurtus plakatus Aušrinės Armonaitės agitacijai.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą