2015 m. kovo 16 d., pirmadienis

Mes laimmėjom!




Pasibaigus rinkimams, save gerbiantys nepriklausomi ekspertai, žiniasklaidos atstovai tiesiog turi pareigą apibendrinti rezultatus. Ne išimtis ir dešiniausia priemonė “Kaimas” su redaktoriumi priešakyje. Paskaičiuokime viščiukus!


Daugelis bando pavaizduoti rinkimus kaip nesėkmingus tikromis krikščioniškomis vertybėmis gyvenantiems žmonėms, bet tai akivaizdžiai yra Kremliaus ir Latvių gatvėje rengiamas sąmokslas, kurį padeda įgyvendinti iš tiesos kelio išvesti jaunuoliai, kurie, pasirodo, visus tuos metus rezgė ilgą ir nuožmų susidorojimo su Tėvynę mylinčių žmonių partija.

Tačiau, nepaisant tų oranžiniais švarkais dėvinčių sąmokslo ir išpuolių – mes rinkimus laimėjome. Ir štai kodėl:

* Rinkimų kampanijos metu Marius gavo pamakaluoti sąvanorei ir gal ne vienai, todėl taip buvo padidintas ištikimas partijai elektoratas. O tai svarbu. Ypač Vilniuje.

* Buvo patikrintas Dinamitinės Rasos ir Monikos tandemas. Jeigu rinkimus ir prapylėm – dabar žinosime, kad įvairios kylančios mintys reitingų nekelia. Taip pat kažkaip neveikia ir Monikos sumanytas projektas – vaikų dienos centrai partiniuose susirinkimuose. Na bet ką – klaidų nedaro nedirbantys, o mes dirbome rimtai

* Agnė, nesugebėjusi pataikyti į meriją,  turėjo “gerą kovą” ir privertė smarkiai jaudintis (75%/23%) saksofonistą, kad ir nelaimėjo.

* Kaune tai vis tiek gavome daug balsų. Daugiau nei visada. Tai dar kartą parodo mūsų agresyvios kampanijos veiksmingumą (“Ateinu, kad išeitų rubikonas” , “Grubliausko korupcija” , “ “Mentas ne žmogus” )

* Nors rinkimams laimėti Patriarcho nepakanka, tačiau patekti jį antrą turą su jo parama tikrai galima - Radvilė tai parodė. Na, o ko pergalei be knygos perfrazavimo ir Patriarcho reikia dar - mes dar sugalvosime.

* Ir mes laimėjome Kaišiadoryse!

Su eiline pergalę, bendraminčiai! Nepasiduokime provokacijoms ir ruoškimės naujoms pergalėms! Tepadeda mums DIEVAS ir Patriarchas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą