2014 m. rugsėjo 4 d., ketvirtadienis

Rugsėjo parėdimai teisingajam (right) jaunimui



Šiandien, kol „Norfoje“ nešiojau „bomžpakus“ iš Rusijos į gyvūnų prekių skyrių (taip, aš vis dar vykdau Manto Adomėno inspiruotą akciją), lentynose palikdamas tik mūsų draugų lenkų (Knorr, Maggy), pagal licenzijas gaminamą produkciją, man kilo pora minčių.

Visgi aš esu didžiausio nepriklausomo dešiniosios pakraipos interneto tinklaraščio savininkas. Kadangi taip jau DIEVAS davė, jog pas mus yra gerbiami labiau patyrę ir mes mėgstame mums sakomus pamokslus ir nurodymus (ar yra didelis skirtumas – ar iš Partijos ar iš Klebono?), tai kodėl rimčiausio dešiniojo (ir tuo besididžiuojančio) portalo redaktorius negali duoti nurodymų ir pamokymų, ką reikėtų veikti ateinantį mėnesį? Todėl, sekantį mėnesį, doras TS ar LS siekėjas iš pateiktų nurodymų privalo atlikti bent penkis. 




- Savo Facebook paskyroje išreikšti pasipiktinimą „Balvonais“ (tai bus viena esminių problemų, aktualių TS rinkimuose į savivaldybes)

- Pasipiktinti tuo, jog į Lietuva atvyksta Van Damas. Argumentuojant tuo, jog jis buvo susitikęs su Kadyrovu. Būtinai įterpkite „šių dienų kontekste“ – tai pridės jūsų įrašui rimtumo.

- Sudalyvauti bent dviejose akcijose/judėjimuose už Ukrainą (kreiptis į Mantą Adomėną arba Agnę Zalanskaitę)

- Pasidžiaugti tuo, jog Prancūzija neva neparduos „Mistral“ Rusijai (vėliau galėsime piktintis, jog prancūzai visus apgavo)

- Priimti „knygų iššūkį“ – būtinai ten turi būti labai solidžios knygos, net jei jų neskaitėt. Viena turėtų būti apie partizanus ir dar viena apie oratorystę. Vengti rimtų ir pripažintų, tačiau Rusijos autorių darbų, pvz. Tolstojaus, Dostojevskio. (tai sustiprins mūsų "intelektualų" įvaizdį + nepamirškite, jog niekas nepatikrins, skaitėt jūs ar ne)

- Sukurti bent po kelis memus pozicijos politikų tematika (Graužinienė, Butkevičius, Bradauskas, Olekas, Viktoras) (ta pati rutina, kaip ir kasdien)

- Jei esi TS – bent jau 10 kartų palaikinti Protingą Chamą arba Algį Ramanauską. Jei liberalas – „Loreta, senis ir jūra“ arba Remigijų Šimašių.  (rutininiai darbai)

- Palaikinti Užkalnį 15 kartų (rutininiai darbai)

- Pasidžiaugti NATO pažadais (rūtininiai darbai)

- Nusirišti „Nematomo fronto“ juostelę, nusiimti „badg‘ą“ nuo profilio nuotraukos. (artėja nauji iššūkiai - jau naujos juostelės ir virtualūs ženkliukai gaminami mūsų PR agentūroje)

Ir Jūsų laukia išganymas, šimtai nekaltų mergelių/vaikinukų ROJUJE!!!







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą