2014 m. rugsėjo 5 d., penktadienis

Kaip teisingai atnaujinti statusą „Facebook‘e“?



Toliau, kaip įtakingiausio leidinio dešiniesiems redaktorius, tęsiu pamokymus Runkeliams ir jaunimui, kaip reikia teisingai atnaujinti savo „Facebook“ statusus, norint palaikyti dešiniąją idėją ir jos sklaidą.
Be to, kad postinate nelabai įdomius, į vieną ar į kitą pusę pakrypusius veidelius, maistą, katinus ir kitą šlamštą, jūs, kaip progresyvūs dešinieji turite įdėti ir kelis politinius įrašus, kad socmedijų galia prispaustumėte neprietelius kairuolius.  (Čia neskaitant esminio punkto, jog norint įstoti į „Dešinyjį trolibaną“ privaloma būti „dalbajobu“ (Vytautas Viesulas)




Taigi:

Jeigu simpatizuojate konservatoriams (Adomėnas, Juknevičienė, Višniauskas, Mikulienėnė ir kt.)
Taigi, savo statuso atnaujinimą turėtumėte pradėti nuo „Sutinku“ , „Pritariu nuomonei“ , „Palaikau“. Visiškai nėra svarbu, jog niekas nepasakė teiginio, neišsakė nuomonės ar neprašė palaikymo. Tai būtina tam, kad kokia nesąmonė neatrodytų tik jūsų – tai turi būti „kritinės masės“ mintis.
Savo įrašo viduryje privalote įterpti žodžius „šių dienų kontekste“. Jeigu esate itin kūrybingas galite panaudoti „šių dienų įvykių Ukrainoje kontekste“. 

Šie du elementai yra privalomi, būtini kiekvienam „patriotiškai mąstančiam“ ir už laisvą Lietuvą kovojančiam dešiniajam jaunuoliui. 


Dešiniojo trolibano kariai mokymuose


Pritariu nuomonei, jog toks elgesys yra būtinas įvykių Ukrainoje kontekste“!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą