2014 m. rugsėjo 10 d., trečiadienis

Liberalų sąjūdžio narė Agnė Belickaitė pensininkes išvadino debilėmis



Štai taip. Pažangus ir modernus liberalų sąjūdžio jaunimas „kalą klynan“ it tai darytų pats Algis Ramanauskas ir tikrai ne praščiau! „Debilai“, „žabos“ ir t.t.

Šiandieninis pavyzdys - liberalus jaunimas. Tiksliau, šios partijos narės Agnės Belickaitės pasisakymas apie pensininkes. Šaunu, kad Liberalų sąjūdžiui, kaip ir Algiui Ramanauskui ir kitiems, mūsų fronte kariaujantiems dešiniesiems, svarbiausia „laikai“ ant sienos.

Aš net sugalvojau šūkį, kuris padės progresyviai ir liberaliai (kokias apskritai vertybes liberalai turi?) mąstančiam „Liberalų sąjūdžiui“ einant į rinkimus - „Jei manot kitaip – jūs debilai“. „Pensininkas – debilas“. 


Į Vilniaus mero postą kandidatuojantis Remigijus Šimašius, kuris su Agne Belickaite drauge koordinuoja viešuosius Liberalų Sąjūdžio ryšius šią nuotrauką galėtų panaudoti savo rinkimų kampanijoje, teigdamas pvz. – „Išvalysime miestą nuo senukų“ arba panaudoti šią nuotrauką su šūkiu „Nusibodo šitos nesąmonės“. Tikrą talentų kartą užkabinęs Liberalų Sąjūdis. Ne kitaip!



Na, bet Agnė dirba kažkokioje komunikacijos agentūroje, todėl ji pati žino, kaip komunikuoti, ką jau čia patarinėsi. Šaunuolė Agnė. Laikyk tą patį tempą. Mes su tavimi!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą