2014 m. gegužės 21 d., trečiadienis

Pasipiktinimas Prezidente, Ūsai ir vestuvinis žiedas. Kas bendro? Eglė Samoškaitė


Runkelis, gardžiai papietavęs mėgsta atsiversti kokį intelektualų kuriamą portalą, gyvenimo pasimokyti ir kitus pamokyti. Dar skaitydamas Runkelis mėgsta gaudyti šnipus ir priešus. Bet šį kartą ne apie tai.

Runkelis mėgsta paskalas. O didžiausiam Lietuvos portale mato žinia, jog Zigmantas Balčytis aiškina, kodėl jis be sužadėtuvių žiedo (Runkelis žino, jog Zigmas turi žmoną Severiniją). Čia ne praščiau nei Mios ir Edgaro Jankausko neištikimybės skandalas, - pamanė Runkelis ir su pasigardžiavimų paspaudė nuorodą...

Ir ką Jūs manote? Čia intelektualams, remiantiems Dalia Grybauskaitę save priskirianti Eglė Samoškaitė rašo apie tai, kad "Zigmantas Balčytis pasipiktino" D.G veiksmais. Na, to jau Runkelio protas nesupras. Gal koks intelektualas paaiškins Runkeliui, kodėl Eglė Samoškaitė apie Prezidentės konferenciją rašo nuoširdžiai ir antraštėje naudoja esminę prezidentės žinią, o rašydama apie Z.Balčyti anonsuoja tekstą intriga apie jo žiedą ir nemažą dalį straipsnio skiria šio kandidato ūsams?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą