2014 m. gegužės 21 d., trečiadienis

"Mes lystam" galėtų tapti nauju socialdemokratinio jaunimo šūkiu!

Sedėjo Runkelis ir laukė konservatorių ir liberalų taip žadamų balsų pirkėjų, o jų kaip nėra taip nėra. O gal ir neateis? O balsuoti juk reiks. Nuėjo į viešąją biblioteką (už kokius čia pinigus?) Runkelis ir ėmė analizuoti kandidatus.

Pirmieji akį patraukė socialdemokratai. Tiksliau ne jų kandidatai, o tie, kas agituoja už juos, t.y. jaunimo organizacijos. Ir jūs negalvokit, jog tai nesvarbu - Runkelis, rinkdamas europarlamentarą žino, jog siunčia ne tik jį, bet ir jo komandą (kaip kitaip paaiškintumėt jaunosios Rūtos Bertašiūtės skrydį nuo stiuardesės iki EP nario padėjėjos?).

Žiūrėjo, žiūrėjo Runkelis į Jaunųjų socialdemokratų aktivistus ir niekaip nesuprato - gal jam dvejinasi? O gal, po vakarykščio vyno grįžo prisiminimai iš senų laikų? Bet kokiu atveju Runkelis padarė paprastą išvadą - tarp senųjų ir jaunųjų socialdemokratų gal ir yra skirtumų, tačiau vienas panašumas itin ryškus..

Runkelis, pagalvojęs apie savo kaimo gyventojus prisiminė, jog tie kas dirba visi kūdi kaip šakaliai. Pabandė prisiminti ir tuos, kuriuos sutikdavo rajono centre - visi darbininkai ar tai būtų "Senukų" prekybos centras ar "Maxima" ar reklamos agentūra - visi dirbantys yra ganėtinai kūdi. Tuo tarpu jaunieji socdemai labiau panašūs į pagyvenusius konservatorius (ne Lietuvos, o tikruosius). Kad vyresnieji turi kiek daugiau svorio ir primena karikatūrose paišomus bankininkus - suprantama - su metais medžiagų apykaita lėtėja, na o su jaunais.. Sunku paaiškinti. Aišku tik tiek, kad vargu bau ar jie dirba fizinį darbą...

P.S. Runkelis pagalvojo, jog miestuose būna įvairių sporto klubų. O kodėl negalėtų koks nors "Impuls" padėti "darbininkams" ir išrašyti metų abonementus itin geromis kainomis? O jaunoji socdėmė iš Prienų Roberta galėtų tapti naujos VŠI direktorė "Mes lystam", ką manot, a?








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą