2014 m. gegužės 26 d., pirmadienis

Kaip girtuoklė Agnė Zalanskaitė Prezidentę rėmė.


Remdami Lietuvos Prezidentę kovoje dėl antrosios kadencijos miestiečiai intelektualai rėmėsi visa įmanoma ir neįmanoma pagalba. Prie Prezidentės, jos šlovės spinduliuose bandė šlietis visokie perėjūnai, taip partijoms savo mėgindami gauti papildomų charizmos taškų.

Viena tokių veikėjų tai mėgėja girta prie vairo sėsti Agnė Zalanskaitė. Ši stambi moteris (Runkelis mano, jog tai svarbu, mat į didesnį organizmą, manytina reikia įpilti daugiau skyščio, jog pasiekti tam tikrą alkoholio koncentraciją kraujyje) į miestą (netoli Filharmonijos, kur daugybė žmonių) išvažiavo su 1,47 promilėmis. Kaip teigė nuosprendį skelbusi teisėja, aktyvi prezidentės remėja, apie Lietuvos ateitį (į kurią reikia žvelgt atsakingai) kalbanti moteris „įvykdė vieną iš pavojingiausių nusižengimų, kėlė grėsmę ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių saugumui“
 
Foto su Prezidente, 100 gr,, tuomet greit į mašiną ir iki Liberalų Sąjūdžio štabo!

Runkelis ankščiau manė kitaip - manė, kad girto vairavimas - tai vienas didžiausiu nusižengimu. Čia tas pats, it paiimti granatsvaidį, užsimerkti ir kažkur šauti - pataikysi arba ne. Taip manė ir teisėja (matyt irgi runkėlė), bet, pasirodo nei Prezidentės komandai, nei Liberalų Sąjūdžiui (kuris, regis priglaudė šią jauną, tačiau išgėrus pasivažinėti mėgstančią pilietę) ne motais. 



"Antanai, a6 jau įpiešus pakankamai. Gal iki Filharmonijos, su vėjėliu?"
Oho - pagalvojo Runkelis. Lietuva - įdomi šalis. Bet kurioje kitoje šalyje toks niekšelis būtų pasmerktas jau nekalbant apie jo prileidimą prie politikų ar politikos, bet pas mus juk Lietuva, intelektualų-miestiečių kraštas!

Eina Runkelis padaryti 200 g. 40 proc. stiprumo gėrimo ir per Vokiečių gatvę į Filharmonija - aš juk atsakingas, pilietiškas ir rimtas rinkėjas!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą