2015 m. sausio 23 d., penktadienis

Reikalaujame boikoto!

Dovydas šoke! Kas vyksta Lietuvoje! Jūs tik pagalvokite – homofobas Petras Gražulis galimai papuošė alų savimi. Tai akibrokštas! Skandalas! Per vakar ir šiandien JKL valdybos nariai, dėl šio išpuolio prieš Tautą, jos tolerancijos lygį pakeitė ne vieną pampersą ir įklotą!

Mes pasipiktinę ir REIKALAUJAME BOIKOTUOTI VISAS LIETUVOS ALAUS GAMYKLAS IR PARDUOTUVES, nes visos jos potencialiai galėjo pagaminti šį, mūsų jausmus žeidžiantį produktą! Ir dar drįsta tai pardavinėti!

„Alus su Gražulio atvaizdu – tai sugrįžimas į laukinius laikus, kuomet gėjai buvo diskriminuojami“, - sakė vienas Tėvynės Sąjungos atstovų, ne kartą į Tolerancijos ir laisvės premiją pretendavęs Mantas A. Šiuo metu jis, dėl šio akibrokšto jau rengia piketą prie Rusijos ambasados, kuriame bus pasirašyta Vilniaus rezoliuciją už toleranciją.

„Tokioms homofobijos apraiškoms negali būti tolerancijos“ – savo pranešime BNS teigė konservatorių partijos narė Vilija. Pasak jos, jeigu būtų paklausyta Tėvynės sąjungos – Lietuvos žmonės nebūtų šokiruoti, kadangi tokia homofobija neturėtų jokių šansų praslysti pro komisijos, kurioje dalyvauja Vyskupų konfederacija kontrolę.

 Tuo tarp Runkelis, drauge besipiktindamas ir pradėjęs alaus bado streiką, kurį iniciavo Dovydas Skarolskis, siūlo savo gėrimo variantą, kuris yra tolerantiškas, produktyvus ir už permainas. Sutinkame su nuomone, jog gėrimai turėtų būti tik tokie!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą