2014 m. gruodžio 3 d., trečiadienis

Žirmūnai



Po galais, ar žinote kuo man taip patinka konservatorių partija? Nes tik čia krikščionys demokratai greičiau nei pati Bažnyčia į savo gretas priima gėjų. Tik čia „tikras kaunietis“ gali būti kandidatu į Vilniaus savivaldybę pirmajame dešimtuke.

Ir tik čia, Kaune gimusi ir augusi, pianinu groti mokanti(tiesa mokėt nepakanka - reikia pagroti Patriarchui) jaunuolė, tampa užsienio reikalų ministro patarėja, vėliau gauna 4 vietą (pagal ankstesnes kvotas –tai labai daug) sąraše į EP ir tik čia, ji Vėliau gali būti siunčiama kautis dėl laisvos Seimo nario vietos Žirmūnuose! Valio Radvilė Morkūnaitei-Mikulėnienei! Valio, TS-LKD!



O gal visgi valio Patriarchui, kuris vis dar turi tokią įtaką ir gali jam patikusios jaunosios grojikės pianinu karjerą padaryti tokią svaigią!

Aišku, aš iki galo pats nesuprantu - kuo ten siejasi menas, Baltijos jūros užterštumas, karas Ukrainoje ir Žirmūnai. Bet tai todėl, kad aš runkelis. O Patriarchas žino. Patriarchas pasakė - bus Majauskas. Yra Majauskas. Patriarchas pasakė, kad gražiai skambinanti mergaitė bus politinė veikėja - tesie ir tebūnie!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą