2014 m. gruodžio 3 d., trečiadienis

Pastiprinimas atvyko!

Žinau, kad tai nutiko ne šiandien ir tai jau "so yesterday". Bet ir Runkelis su visa TS yra "so yesterday". Todėl noriu pasidžiaugti tuo, jog prie konservatorių netikėtai (che che) prisijungė Tadas Langaitis. Na tas pats, kuris kovojo prieš "neskaidrius" rinkimus (t.y. prieš TT ir DP ir visus kitus, išskyrus konservatorius, mat jie - švarūs).

Taigi, susipažinkime - kadangi pagal dabartinę visuomenininko sampratą, visuomenininkas yra tas, kuris remia konservatorių partiją ir dalyvauja visoje jų protestų veikloje (prieš neskaidrius rinkimus, prieš Rusiją, prieš Austriją, balvonus ir dar prieš ką nors). Taigi, Tadas, kaip ir zalanskaitės, zalogos, skarolskiai yra tikras visuomenininkas, kuris jau nebegali kitaip - tik tapti politiku ir kovoti su neteisybe.

O neteisybė ir kova su ja yra Tadui labai svarbi. Tadą prisiminsite iš daugybės akcijų, skirtų neteisybei mažinti. Kitose šalyse toks veikėjas šiaip jau būtų vadinamas latetine leftistinę žiurke, bet pas mus - jis save mato konservatorium. Ir anie jį tokiu mato. Na, jei krikščionių - demokratų gretose gali būti gėjus, į Vilniaus savivaldybę kandidatuoti iki šiol Kaune gyvenantis ir save "tikru kauniečiu" vadinantis Bronislovas Burgis, o Palangai siūloma, jog jos problemas galėtų išspręsti Turkijoje gyvenantis Reinaldas Seibutis, kuo Tadas gali neįtikti?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą