2015 m. vasario 27 d., penktadienis

Perkant balsus viskas bus gerai!




Dar kartelį grįžtų prie sentimentų. Prie to, kaip man patinka būti dešiniuoju ir kodėl aš pasirinkau šį kelią. Žinote, žmonės daugiau ar mažiau yra tokie - na, linkę būti "svolačiais" kai siekia savo tikslų. Runkelis taip pat. O va štai dešinieji - tai yra taip smarkiai koncentruotas "svolačizmas" grynuoju pavidalu.

Na, tarkime, esi koks Bačiulis, nekariavęs ir netarnavęs. Tampi nerealiu gynybos ir karybos ekspertu. Arba pvz. būni Ramanausku, kokiu nors. Irgi netarnavusiu. Tu irgi ekspertas, nors viskas ką matei apie karą - tai apsilankymas žydijoje, su IDF apsauga ir LRT filmavimai karo akademijoje su Mariumi Žiedu, Juru Požela ir kitais elitiniais kariais.

Arba, jeigu būni koks pvz. Adomėnas, labai smagu kritikuoti Rubiconus ir Icorus, pinigų plovimus ir kalbėti apie korupciją, ja smerkti, o tuo pat metu, pasijungus šlangelę, pompuoti pinigėlius į savo institutą.

Dargi labai smagu but dešiniuoju, mat jie turi dešiniąsias, oi "baltąsias" pirštines. Ta prasme, tai labai patogu - pvz. imi ir 2012 prapyli rinkimus. Tuomet eini, ašarodamas prie VRK ir protestuoji, surinkęs gaują durnelių neva pilietiškų. Labai smagu užsidėjus modną bliuskę ar užsiauginus barzdą piz*elinti apie korupciją ir demokratijos pavojus. Koks skirtumas, kad realiai viską organizuoja koks tai Tėvynės Sąjungos politikanas arba jo žmona.

Dar man patinka, kai baltom pirštinėm, tiksliau jų valdyboje darbuojasi kokia nors Beatričė Vaitiekūnaitė. Kuri tarp kitko ten sykiu ir vadovauja Remigijaus Šimašiaus savanoriams. Čia jokios politikos ir tik grynas pilietiškumas. Na bent jau mūsų supratimu.

Tuo štai man ir patinka mūsų toks skaidrumas. Ai tiesa, man dar patinka, kai mes rėkaudami apie Zuoko vagystes, Loretos ir jos chebros balsų pirkimus už agurkus, paskiriame į Baltasias pirštines saviškius, o patys, imam ir vežam rinkėjus balsuoti, pažadėję atlygį. Koks skirtumas - gi pirštinės tai mūsų, jos gi nepraneš. Na nebent ten pat pirktu Dangutė Mikutienė, o kitus kartus ramu.

Ir kaip sakė Remigijus Šimašius "jei balsai būtų balsuojami iki X valndos būtų 99 proc mus remiančiu". O kaip kitaip - jei mes būriu atvažiuojame ir dar atvežame teisių ir dėl girtumo negalinčius balsuoti?

Štai kur tas dešinysis žavesys. Mes piniginių nevagiam. Mes tik balsų nusiperkam. O mažesnė nuodėmė, tai visai ir ne nuodėme, ar ne?

Kaip sustabdyti isteriją dėl Rusijos grėsmės?

Mantas Adomėnas, Rasa Juknevičienė ir jų draugai iš DELFI.LT sukėlė gerą isteriją dėl Rusijos grėsmės - visi ginkluotis, kariauti siūlė.

Bet buvo tokių, kas suprato, jog argumentų kalbos niekas čia neklausys, mat karas su Rusija, ginklavimasis ir Vakarų "minkštakiaušiškumas" tai Pianoman'o ir kitų dešiniųjų vietų kalbų pagrindinis trendas.

Ir tie, negali sakyti, bet gali būti Kremliaus agentai šauniai sužaidė - iniciavo šauktinių sugrąžinimą. Po šio sprendimo, patriotų, griežtesnių sankcijų Rusijai reikalaujančių žmonių ir protestų prie Rusijos ambasados tikimybių kiekis sumažėjo maždaug 95 procentais.

Et. O mes jau tikėjome su Mantu, Rasa, Bačiuliu ir Matoniu, kad turėsim kuo užpildyti tuos Boxerius ir galėsim su Vyčių į Rytus judėt. O dabar lieka pirštą čiulpti... Ech.

Kleckas ir Zuokas

Futbole, tie kurie ne alų gerią ir semkes gliaudo, o dainuoja ir su priešų sirgaliais kovoja yra vadinami "ultromis". Kitaip taraint, savo palaikomos komandos radikalai. Tai Lietuvos politikoje Mykolas Kleckas (Pleskas) galėtų būti tikras Liberalų Sąjūdžio ultra. O LLS ir LS šių metų kova bus tikras derbis. Na, ir kaip priklauso, Mykolas prieš derbį kovoja su oponentais. Tiesa, gal kiek rusų močiučių metodais (anos turgui, kaimynams linkusios užpakalius rodyt), bet tai vis tiek!!!!!



Tiesa, problema tame, kad Zuokas tai ne Krasnickas ir gali duoti atgal.





2015 m. vasario 26 d., ketvirtadienis

Kai informacija neatitinka realybės - pataisyk faktus savaip. Ir viskas bus gerai!

Štai kodėl Runkelis yra dešinysis. Todėl, kad dešinieji pasižymi fantazija. Runkelis yra kūrybiškos sielos žmogus (kaip ir visi runkeliai giliai širdyje), todėl kurti, paišyti ir t.t. jam labai patinka. Kaip ir Remigijui Šimašiui, Vincui Jurgučiui, Belickaitei ir Vytautui (jis gi Viesulas).

Dar man baisiai patinka rėkti - vagis, vagis, kai piniginę pats deduosi į kišenę. Na tarkime - rekiu "slėpkite piniginę nuo Zuoko", o tuo tarpu žmonai pramušu finansavimą iš fondų. Na ir panašiai. You know what I mean.

O čia vienas tų darbelių, kuriais ypatingai džiaugiuosi. Ir net širdis dainuoja  -visi aplinkui sukčiai apgavikai ir keikūnai, o mes "pirmaujame" rinkimuose.

10/10

2015 m. vasario 25 d., trečiadienis

Fotografas Augustas Didžgalvis Tėvynės išdavikas?






Čia po internetus ėmė sklandyti nuolat prie ko nors prisiplakančio veikėjo Augusto Didžgalvio komentaras. Augustas Didžgalvis, kuris vadovauja savo "Augusto didžgalvio fotografija", kuris mosikavo ginklu prieš moterį su vaiku, išdėstė savo poziciją apie tarnavimą kariuomenėje.

Mums, dešiniesiems, aišku nėra suprantamas toks atvirumas ir mes linkę pasipiktinti šiek tiek. Bet gi, juk teisybė, kad paslapčia 99 proc mūsų patriotų yra tokie patys, kaip ir Augustas Didžgalvis - t.y. mes verkiam ten dėl Maidano ir protestuojam "Facebook'e" ar su Mantu Adomėnu prie rusų ambasados (pats Didžgalvis net Maidano aikštėje (tiesa, po įvykių) buvo), verkiame savo profiliuose ir segiojamės virtualius kaspinėlius su Ukrainos vėliavom. Dargi mes gražiai, it Langaičiai ar Šimašiai užsirašome į "Šaulius", bet vienas dalykas yra Šaulių piknikai ir žaidimai (buvo PaintBalas, buvo AirStrike, dabar - Šauliai), o kitas dalykas yra šveisti batus, kloti lovas pagal komandą ir šiaip būti metus duchinamam. Ir 99 proc. mūsų yra tokie - mes šnekam apie būtinybę "įkrėsti" rusui, tiekti ginklus Ukrainai, didžiuojamės Estijos "kiaušais" surengti paradą palei rusų sieną, tačiau patys norime užsiimt blabla prie ar "PianoMan'o" ir "Facebook".

Tokia mūsų Skarolskių, Užkalnių, Greitų, Bendoraityčių ir kitų "patriotų" karta - kai kurie balbatuodami apie verslą, jo kūrimą ir t.t. pinigų kartos bloge išpyz*ina į UK grybų plauti ir be karo ir iš ten moko visus gyventi. Kita dalis tai Burgerių ir sotaus gyvenimo šalininkai ir šiaip progresyvūs dešinieji rinkėjai darys iš esmės tą patį - sės į pirmą Ryanair lėktuvą, kuris nusileis Stanstede ir tuo visas patriotizmas ir pasibaigs. Teisingai - sės būtent į ubagų avialinijas - Ryanair.

Todėl, mes neturėtume pykti ir iš mūsų tarpo išbraukti slidaus it muilas duše Augusto Didžgalvio iš mūsų gretų. Mes ji turėtume tik paprotinti, jog tokias visų mūsų mintis mes turėtume pasilikti sau. Na, nebent PianoMan'e jas galima drąsiau pasakyti.

Todėl, siūlau skirti įspėjimą Augustui, o ne pašalinimą iš mūsų trolibano. O jei tu esi jaunas dešinysis ir nežinai kaip elgtis - nereikia parintis. Mes jau tokie. Tik štai protingas dešinysis nuo ne protingo skiriasi tuo, jog pirmasis nepasakoja apie savo nuomonę ir elgsenos skriptą viešai.

Pakalikai


Filmas madingas, todėl Rožicko įvardinimas tik pasitarnaus rinkiminei kampanijai ir dešiniųjų pergalėms.

Dešinysis apžvalgininkas Andrius Bačiulis. Politinio šaržo meistras Algis Ramanauskas. Mano draugas, bičiulis ir ssekėjas, kolega blogeris, oi - rašytojas, Andrius Užkalnis

2015 m. vasario 24 d., antradienis

Kodėl nėra teisybės?

Tokia viena dešinioji apžvalgininkė ir patriotė, kuri labai džiaugės, jog sekėjų po runkelio reklamos tapo virš 1000 toliau bando gauti dėmesio ir laimės. Neprarasdama entuziazmo, net geresnio gyvenimo išvykus ieškoti į ūkanų ir "Tesco" šalį, ana taip stengiasi - rašo ilgiausius postus (ir žyde ji nori būti ir kitus blėnius) , priemus mano draugo Andriaus iššūkį keikia supermamas, prašinėja  balsuoti už ją kaip už metų žmogų ir t.t.

Tumpai tariant, PiaRinasi pagal visas šiuolaikines taisykles (it Justinas Žilinskas), kaip pasakytų Užkalnis. Ir vis tiek, kažkokia, švelniai tarianti, b**ienė jai gaunasi - kad ir kiek besistengtų, Ivona Rimša sekėjų turi vis tiek daugiau. Ir taškas. Maža to, Rimšą bent kažkas dirbti kviečia.  Kur teisybė????

#verkiu #kaippenkiolikine #jikvaisa #nemyliu #nekenciu #tegulnusprogstakarve #kaciukai #hashtagai #paiimkitmanekas

Pabaigai ir paguodai bais gražūs katukai. #miauw #miauw



Kiekvienoje partijoje savas Krasnickas

Nupyzdinti ir pasiųsti nachui čia "sėmkės". Parodėm leftistams kaip reikia - pagal scenarijų. Ir partijos narys ir auka, Rožickas, nors ne teatralas, bet vis prie meno.

2015 m. vasario 23 d., pirmadienis

Kur eina Agnė Bilotaite

Ji mano, kad beldžia į Klaipėdos savivaldybės duris. Gal ir gerai, kad jos neišrinks, nes mes apsijuoktume, kai mere nerastų kelio į darbą.

2015 m. vasario 13 d., penktadienis

Karybos specialistė Aušrinė Armonaitė ragina nepasiduoti

Taip jau supuolė - pastaruoju metu daug liberaliai dešiniosios minties. Na, bet nieko nepadarysi, kai tiek dirbama su mėginimais įtikti rinkėjams - nori nenori, turi padėti. Ypač dešiniesiems.

Štai, kažkada kaip mūsų mylimą Mantą Adomėną iš rinkimų išspyrė Meras Zuokas. Tai jo žmona Viktorija Adomėnienė motyvavo jį Čerčilio kalbomis. Sakė, kad Rasos aka Mintys Kyla Įvairios smūgiai dar ne mirtini ir citavo Čerčilį su "we shal fight on the beaches..."

Praėjus kiek laiko, tokia 6 ar kuri ten kandidatė Aušrinė Armonaitė, atsibudusi kurį tai rytą pamatė, kad teroristai vėl sudavė smūgį Ukrainai. Ir kaip čia nepakomentuosi? Su profesoriais polemizuojanti akinukė nutarė elgtis paprastai (studentiškai) ir tiesiog nukopijuoti (nuplagijuoti) patyrusios damos žodžius. Na, sako išmanumas, genialumas slypi tinginystėje!





Štai kokie kovingi tie intelektualai. Jau matau Aušrinę kovojančią Rusijos agresijos atveju, su "kerzais", už kulkosvaidžio ar savaitę sėdinčia pasaloje su snaiperiniu šautuvu ir darančia po savimi... Tokią akadėminę karę, nebijančia nieko. Kiborgą - Armonaitę. Štai iš kur ir atsiranda moterys lakūnės. Moteris snaiperės. Visų kovotojų siaubas.

Ta proga dešinysis sienlaikraštis pristato savo kurtus plakatus Aušrinės Armonaitės agitacijai.








Agne Belickaite, kieno čia užpakaliukas taip užaugo?


Palaikom

2015 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

Mediatkos


Aha, galvojate, kad man, kaip visiems teisingiems dešiniesiems užkliuvo Zuoko dalinamos mediatkos? Tikrai ne - norėjau paklausti, kodėl mediatkos blogai, o arbata su ženšeniu jau gerai?

Klausimas apie Radvilę Morkūnaitę Mikulienenę

Žvelgiau čia aš eilines naujienas (sunku prisiminti - ar už Ukrainą rezoliuciją rašėmės ar pykom dėl nenukeliamų "balvonų") ir visur mačiau RAdvilę. Tai man, kaip ištikimam dešiniąjam apžvalgininkui kyla svarbus klausimas:

Ar RAdvilė tapo neščia ar čia taip natūraliai paaugo? (o jei tapo neščia tai čia kaip Darbietė Ieva Urbonaitė - ant dekreto Kovo 2 eis?)