2014 m. rugsėjo 29 d., pirmadienis

Trolibane, dėkojame už paramą!

Vilniaus sueigos `14 metu, Tėvynės Sąjungos - Lietuvos Krikščionių Demokratų aktyvo selfis, dedikuotas jauniesiems rėmėjams "dešinysis #trolibanas" !

Vilniaus sueiga 2014 m. rugsėjis. Partijos aktyvas diskusijoje "Vilnius po 20 metų"

Demaskavome dar vieną!


Kaip jūs jau žinote, mes kariaujame informacinį karą ir kariaujame jį labai rimtai. Mūsų partizanai nuolat skverbiasi į priešo stovyklas ir stebi internetus. Ir, šių dienų įvykių Ukrainoje kontekste, jie tai daro labai efektyviai.

Šeštadieni, ištikimieji partijos nariai, tikrieji patriotai, demaskavo vieną labiausiai užsimaskavusių agentų, kuris, manytina, po šių įvykių gali gauti pelnytą "koloradkės" juostelę.

Pritariame nuomonei, kad Remigijui turi būti skirtas Rasos ordinas už nuopelnus demaskuojant Kremliaus agentus.




2014 m. rugsėjo 27 d., šeštadienis

Kaip praleidome šeštadienį?


As usual.10 žmonių pikete už Ukrainą!



Nepailstantis Mantas - už Ukrainą jau daugiau nei puse metų



Mantas su jaunimu. Agnė, kaip įprasta, užkąsti neatsisako. Reikia energijos kovai už Ukrainą.


Mes spaudoje




Sako, kad Mantas Adomėnas, Dainius Kreivys su žmonomis ir Monika Navickienė su vyru „draugauja šeimomis“. Ir visi krikščionys. Tai čia apie mus, taip išeina?
 

2014 m. rugsėjo 23 d., antradienis

LSDP jaunoji karta - obuoliai nuo obels



Be jau šiaip esančių vizualių panašumų į vyresniosios kartos socialdemokrates, jaunosios jų sekėjos nutarė neatsilikti ir pagal dar vieną kriterijų - "čerkelės" kilnojimą. Kylimas politinės karjeros laiptais - neabejotinas. O ir mes turėsime iš ko memus daryti!
 

Jaunosios socdemes Roberta Ažukaite su Rūta Bertašiūte mėgaujasi Stumbro produkcija. Fotografijos pavadinimas "po sunkių darbų".

2014 m. rugsėjo 22 d., pirmadienis

Apie ką himnas Lietuvos?




Klausiausi Lietuvos radijo pirmosios programos. Ir kaip visada – 00:00 nuskambėjo Lietuvos himnas. Tačiau ne tai svarbiausia, svarbiausia tai, kad aš supratau jo esmę. Apie ką jis. Pasirodo, net mūsų protėviai žinojo, jog Lietuvą išgelbės konservatoriai.

Jūs tik paklausykite:


„Tegul saulė Lietuvoj,
Tamsumas prašalina!“


Taigi kiekvienam aišku, kad „tamsumos“ tai yra Kremliaus agentai koloradiniai, o saulė, tai čia aišku, kad ne kas kitas, o pats Mantas Adomėnas!!!

Mantas Adomėnas Valstietis.lt nuotrauka.


Na, su „Tiesa lydinčia“ tai Vincelis kiek pajuokavo, bet tiek to.

Šlovė konservatoriams! Didvyriams šlovė!

2014 m. rugsėjo 18 d., ketvirtadienis

Reklamos agentūros nebeteiks anoniminių komentarų rašymo paslaugų...




Štai ką jie sutarė. Reikia tikėtis, jog dešiniojo trolibano motinėlė "SuperYou" agentūra nėra šios asociacijos narė ir neatsisakė tų komentarų rašymų, mat, kitu atveju, kas gi DELFI ir Facebook liustruos koloradus ir laikins dešiniųjų mintis????? Ir dar, ĮVYKIŲ UKRAINOJE KONTEKSTE! Mums taip netinka!!!

Nesutinkame ir nepritariame ir manome, kad tai VSD kompetencija pasidomėti tos asociacijos veikla.

Nuorodos VSD superagentams:

http://www.15min.lt/naujiena/verslas/bendroves/viesuju-rysiu-agenturos-663-454024?cf=df

2014 m. rugsėjo 16 d., antradienis

Kaip parašyti sėkmingą dešinįjį tekstą? #1-2




Iš serijos pamokymai jaunimui...

Mano bičiulis Andrius Užkalnis turėtų būti apdovanotas. Manau, kad svarbiausias jo nuopelnas yra tas, jog jis tapo motyvatorium visiems dešiniesiems – jie patikėjo, jog nepaisant to, jog anuos kūlė visi, kas tik netingėjo. Nepaisant to, jog jie biure sėdi vieniši ir niekas su jais nekalba. Net nepaisant to, jog jie neturi draugų (žinoma, „Facebook“ draugai nesiskaito) jie vis tiek manosi, kad turi auditoriją ir gali rašyti. Tai nuopelnas, už kurį Tėvynės Sąjunga turėtų Andrių apdovanoti „Raselės kryžiumi“ , o liberalai, mažu mažiausiai viešbučiu "Mildos vakarone".


Motyvacija tai motyvacija, tačiau kartais būna labai beviltišku atveju, todėl, idant nesusigadintume įvaizdžio, skubu visiems jums (mums) į pagalbą. Nes, na juk būna atveju (o tiksliau dažniausiai taip ir būna) – kad norime „followerių“, žvaigždės statuso, bet esame šiek tiek lopai (na pavyzdžiui, imi postringauti apie seksą, kaip Mindaugas Dulinskas, o net pačiam neišrankiausiam piliečiui atrodai kaip iš kombaino užpakalio iškritęs veikėjas, su kuriuo miegoti reikia itin didelį fetišiuką savyje nešioti).

Seksualinio gyvenimo ekspertas. Alfavyras Nr. 2 Mindaugas Dulinskas nevengia dalintis patarimais su nepatyrusiu jaunimu. Klase.lt nuotr.

Taigi, kadangi mes su Andriumi, Algeliu ir Romuku kaunamės toje pačioje pusėje (Ukrainos įvykių kontekste, už dešiniąją mintį), jaučiu pareigą atiduoti duoklę ir pasidalinti keliais patarimais, kaip tapti sėkmingu ir teisingu rašeiva. 
Žingsniai į sėkmingą rašymą:




Taigi, pirmas patarimas – sek visus dešiniuosius apžvalgininkus, „laikink“ ir girk

Kaip rašeiva čia patobulėsi tiek, kad galėsi pamatyti, kaip reikia rašyti, kaip bendrauti su savo skaitytojais beigi, tu visada turi šansą, kad tave ims followinti. Suprask, kad dešinysis sekėjas yra 3x kaip paprastas, o jeigu tu dar gauni kokį Užkalnį, Ramanauską ar Kvietkevičių į draugus – orgazmas yra visiškai šalia. Tu kol kas dar ne „dešinysis apžvalgininkas“, bet jau papildei „dešiniojo trolibano“ gretas.

Antras patarimas – dekonstruok lochą, tapk rockstarų internete


2Rockstars


Taip taip. Tu ne vienintelis. Dažniausiai dešiniuoju trolibanu yra lochai, tačiau, tu turi transformuotis (p., kad internete). Turi pasikeisti ir tapti įdomiu (koks skirtumas, kad tik tarp tokių pačių kaip tu). Manai, kad Adomas Bužinskas, Austėja Bendoraitytė ar Agnė Kavaliauskaitė visuomet buvo tokie kieti, madingi ir reikalingi? Tikrai ne! Jie buvo tokie patys kaip tu, tačiau jie transformavosi iš to į kuo buvo į tai, kokius tu juos matai (tiesa, internete, tačiau wateva – juk šiandien viskas vyksta internete, ar ne?

Tam, kad transformuotumeisi iš locho į rockstarą tau reikia atlikti kelis žingsnius. Taip, greičiausiai tu atrodai kaip lochas, greičiausiai neturi draugės (o jei turi, ji greičiau primena krokodilą, nes kas tave imtu daugiau). Todėl, visas nuotraukas, kuriose esi koks esi, padaryk „prikolu“. Pavyzdžiui, jeigu atrodai debilavoto veido, tu prisipiešk kokią kepurėlę – tai išspręs tavo problemas amžiams, nes atrodysi nerealiu prikolistu.

Gali imtis ir kitos taktikos – būk agresyvus ir paaiškink, kad buvimas lochu yra tai, kaip ir turi būti ir visai ne tu lochas, o jie. Na, pavyzdžiui, jeigu tu esi storas – tai sakyk, kad tai nuo gero gyvenimo ir todėl, kad tu gali sau leisti ryti tiek kiek nori. Jeigu tu atrodai kaip suspardytas pokemonas, o rašai apie seksą, prieš tai pasirūpink viešaisiais ryšiais ir išaiškink, kad mažas ūgis ir didelė galva simbolizuoja ne intelektelektines patologijas, o ypač didelį pajėgumą lovoje.

Trečias patarimas
(jei jau imiesi rašymo) – sėkmingi dešinieji rašiniai turi vieną ir tą pačią sėkmės formulę – vaizdingi palyginimai.

Taigi, jeigu jau nutarei, kad rašysi, tai rašyk vaizdingai lygindamas. Apibūdindamas kitus žmonės, reiškinius, ar aplinka panaudok tuos žodžius, kurie buvo skirti tau. Šlovė garantuota.

Teksto pavyzdys 1 (apeliacija / palyginimas į žmogų (jo trūkumus/charakterį))): Andrius buvo storas it pūlių pritvinkusi votis, kartas nuo karto nuleisdamas savo smirdančio ir šlykštaus skysčio į aplinką, juo sutepdamas kitus. Jo pūliai įnešdavo kitiems infekcijas ir jie taip pat tapdavo dešiniaisiais apžvalgininkais, kaip krateriai taškydami savo žaliuosius purslus.

Teksto pavyzdys Nr. 2
(apeliacija į žmogų (jo trūkumus)): Austėja būdama dar jauna atrodė lyg išdžiovinta slyva, kurią kaitrioje Azerbaidžiano saulėje džiovino ne vieną mėnesį. Tačiau ji tiek perdžiūvo, jog net visiškai kvaili buduliai, neturintys kur nuleisti sėklos jos neėmė, todėl ji nusprendė paskirti gyvenimą rašymui ir katėms.

Teksto pavyzdys
(apeliavimas į žmogų (jo trūkumus)) Nr. 3: Agnė nuo vaikystės žiūrėjo japonišką animaciją ir svajojo apie menus ir anime. Jos kompleksuota fantazija nuolat jai kalbėjo apie šlovę ir turtus ir net kokius kelis sangokus, kurie varvina seilę galvodami apie ją. Tačiau gyvenimas parodė Agnei užpakalį ir jai teko ne porn anime, o rusiško muiluoto knysliuko, lendančio visiems pasturgalin ir gaunant nuo kitų malkų vaidmuo.

Teksto pavyzdys (apeliavimas į žmogų (jo charakterį)): Algis buvo toks nuožmus su oponentais, jog neretai priminė psichuojantį, kilimą graužianti Hitlerį. Jo kritika virsdavo purslais iš jo burnos it būtų Hitleris 1944 ankstyvą vasaros rytą sužinojęs apie D dienos pradžią.

Kaip nereikia rašyti:

Andrius dėl savo problemų buvo itin piktu žmogumi, todėl neretai savo pykti išliedavo savo tinklaraštyje.
Austėja atrodė prastai, pagal visuomenės nustatytus stereotipus, todėl jai nieko kito nebeliko, kaip bandyti patraukti simpatijas savo rašiniais.
Agnė buvo nevykėlė – studijos nedavė nieko, išpuoliai, sekant madą, nepavyko ir smogė dvigubai atgal.
Algio stilius buvo daug pykčio ir keiksmų – mažai naudos.

Ketvirtas patarimas - ANGLICIZMAI.

Niekas nesupranta ir net kartais ima kritikuoti, bet ANGLICIZMAI tekste yra būtinas elementas. Net jei rašote kvailystę, net jei esate idiotas iš didžiosios „I“, panaudoję anglicizmus jūs parodysite, kad esate vakarietiški ir esate ragavę vakarų kultūros, o tai reiškia – sektini.

Pavyzdžiai:

1. Andrius tekstai buvo rimti. NOT.
2. Andriaus rašliavos tapo tokiomis annoying, jaučiu nemažą dissapointmentą juo.
3. Agnė nori atrodyti kaip bitch, bet atrodo, kaip visiška dumbasse.
4. Algio pasirinkimai pasirenkant automobilius visada  atrodė kaip lak of teiste, bet paskutinė jo nuotrauka trewino mane iš kedės.

Tai tiek patarimų šiai dienai. Laikykitės, mokykitės ir nedarykite tokių klaidų, kaip Mindaugas Dulinskas, kuris bandydamas pakliūti mūsų tarpan apsijuokė pats ir dar apjuokė dešiniuosius draugus.


Na, o kad "Ukrainos įvykių kontekste" reikia rašyti, net jei rašote apie savivaldos rinkimus, jūs dar nepamiršote, ar ne?






Che che.




2014 m. rugsėjo 11 d., ketvirtadienis

#Balvonai



Šiandien perskaičiau Jaunųjų konservatorių lygos pranešimą spaudai, kur save gražiai pacitavę, anie ragina dėti į internetus balvonus.

Teikdamas visokeriopą paramą jų vykdomai politikai ir vykdydamas jų įpareigojimus ne tik, kad pasirašiau peticiją bet ir didžiausiame dešiniajame portale talpinu #balvonus. 

Kol kas jie tik trys (du šiaip palaikymą išreiškė), bet, tikiuosi, kad perskaitę mano paraginimus visi dešinieji ims aktyviau reikštis.

Partijos parėdymu platinti - Jūsų dėmesiui balvonai (#balvonai): 








Al pikčež raits depends to wey RESPEKTIV auners.