2014 m. rugpjūčio 31 d., sekmadienis

Mes čia. Mes gyvi!



Kurį laiką nebuvo naujų įrašų ir kairieji apsidžiaugė, manydami, jog dešinieji ir juos vienijantis didžiausias ir įtakingiausias dešinysis interneto portalas (tiesa, su juo galėtų varžytis „Veidas“ ir „Valstybė“ su 3000 tiražais, kurių dauguma lieka sandėliuose) jau užsilenkė. Tačiau jiems teks smarkiai ir negrįžtamai nusivilti – mes ESAM, mes ACTINAM ir „Kronikų“ neužčiaups niekas!
Kadangi kurį laiką mūsų leidinys, it LRT radijo programos laidos atostogavo, jaučiu pareiga priminti Jums ką mes veikėme pastaruoju metu.

Mantas Adomėnas keliavo po Italija, todėl Rusija pasinaudojusi sumažėjusiu aktyvumu prie Rusijos ambasados sugebėjo kirsti Ukrainos sienas. Tačiau nieko baisaus dar nenutiko – bijodami Lietuvos pilietiško jaunimo, jie permėtė tik kelis tūkstančius karių, o šiandien mes vėl, kaip visada gausiai rinkomės prie Rusijos ambasados. Kaip visada mūsų buvo minia, kurią sudarė apie 30 žmonių, kurių didžioji dalis – TS-LKD partijos nariai. Dainius Kreivys, drauge su išgėrus po Vilniaus senamiestį mėgstančia pasivažinėti „visuomenininke“ Agne Zalanskaite net įkalė kryžių su užrašu „RIP Putin“. Kas galėtų paneigti, jog rusai po to neatsitrauks?

Girta už vairo sulaikyta Agnė Zalanskaitė kala kryžių Putinui drauge su D.Kreiviu. 15min.lt nuotr.


Rasa Juknevičienė laiką leido savo gimtajame kaimelyje, kur net marinuodama agurkėlius, skindama „prezidentinius“ salierus  vykdė stiprų spaudimą Kremliui ir ES, jog ši priimtų sankcijas Rusijai. Kaip galime matyti – rezultatai daugiau nei puikūs. Sankcijos sugriežtėjo (tiesa ir pačiam ES), o Rusijos „humanitarinė kolona“ į savo paskirties vietą vyko net savaitę.


Rasa Juknevičienė it Kremliaus agentus rauna baravykus. Asmeninio R.Juknevičienės archyvo nuotr.



Andrius Užkalnis pastaruoju metu tapo liūdnesniu. Tačiau tai suprantama – nutaręs numesti antsvorio, jis valgo mažiau, o juk žinia, jog tik gerai biurgerių įmitę žmonės yra linksmi – paliegėliai visada pikti ir nepatenkinti. 



Pastaruoju metu vis liudnesniu tampantis Andrius. Jo pačio archyvinė nuotrauka


Algis Ramanauskas ir toliau tęsią Artūro Račo traiškymą – savo „Facebook“ paskyroje paraginęs aktyvius Račo nemylėtojus prisijungti ir pasijuokti iš pastarojo žurnalistų etikos posėdyje sulaukė daugybės „like“ prie savo įrašo ir net dviejų svečių iš gausios sekėjų armijos, kurie stipriai ir šiuolaikiškai palaikė dešiniąją kovą ir pasiekė gniuždančią pergalę visaip išsityčioję iš Račo, kuris, pasak jų „spruko nuo jų pro šonines duris“.




Aktyvus jaunimas, kritinė masė, kovojanti prieš Artūrą Račą ir jų akcija.


Andrius Bačiulis, geriau žinomas kaip „Protingas Chamas“ ir toliau intensyviai, begiodamas į „Norfa“ muselinio alaus, ir toliau aktyviai domisi karyba, kovoja su Milda Dargužaite ir kaip uteles traiško kairuolius.


Bačiulio "lariokas" ir jam itin patinkanti alaus pilstytoja pila jo mėgiamą muselinį. Jo pačio archyvinė nuotrauka


O Romas Sadauksas-Kvietkevičius atkakliai, kaip buvęs Lietuvos kariuomenės savanoris, kovotojas tęsia nelygią kovą prieš Druskininkų merą, kurį dar vadina „Caru“. Ne visi smūgiai Romui pakeliami, jis krenta, bet keliasi ir toliau kovoja. Policija supakuoja kokį jo draugą, laužantį pašto dėžutes, o Romas nepasiduoda ir aprengia žmoną nelabai originalia, bet prieš carą nukreipta maikute „Caras CHUILO“. Taigi, kova kaip visada yra labai atkakli ir nuožmi. 


Romas Sadauskas - Kvietkevičius su žmona ir dukra protestuoja. Asmeninio R.Sadausko archyvo nuotrauka


Taigi, kaip galėjote įsitikinti – dešinysis intelektualų frontas ne tik, kad gyvas bet ir vykdo labai intensyvias atakas prieš priešus. Mes nugalėsime! Tik štai, pamatęs R.Sadausko-Kvietkevičiaus įdėtą Caro laikraščio tiražą (10 000) susimaščiau – ar jis nėra didesnis nei „Valstybė“ ir „Veidas“ kartu sudėjus? Ar nereikėtų čia mums pasitempti, kad ir į sandelius tiražas eis?


P.S. Vienas mielas skaitytojas pasidalino informacija, jog ir Gabrielius Lansbergis nuveikė šį bei tą. IR NE BET KĄ! Labai šauniai ir originaliai, ne taip, kaip kokie skystastuburiai  - jis "apsipylė" galvą Ukrainos vėliava!!!! Kaip mokė mūsų draugai - "such WOW"!!!

2014 m. rugpjūčio 11 d., pirmadienis

Parėdimai jauniesiems politikams, kartu Lietuvai besidarbuojantiems


Šventi parėdimai "kartu Lietuvai" besidarbuojančiam intelektualiajam jaunimui!


Kartu Lietuvai!



Štai ką sako mūsų partijos „jaunimas“! Taip jie pavadino Jaunųjų konservatorių lygos sąskrydį, kuris vyko kažkur Lietuvoje. Kai kurie šaltiniai teigia, jog Plungės rajone. Aš ten nebuvau – per senas „jaunųjų“ konservatorių polkutėms.

Ką jie ten veikė? Ogi aišku, kaip visi – keli seni (na tie jau, matyt, pasiekė brandą – perkopė 50 metų) pavarė kokią antirusiška ir antisocdeminę kalbelė, visi kažkiek išgėrė, koks nors etatinis kalbėtojas, pavyzdžiui Tapinas, pakviestas būti draugu (tai madinga dabar tarp partijų) kažką apie socmedijas pašnekėjo. Tai tiek. Kur kas svarbiau kitkas.

Turbūt pastebėjote, jog jaunimą „dedu“ į kabutes. Ir tikrai taip. Kadangi mes esame rimtas analitinis sienlaikraštis, mes turime būti objektyviais. Na ir kaip nedėsi tų jų į kabutes, kai prie jaunimo save priskiria Gabrielius Lansbergis beigi Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė ir daugelis kitų, kaip konservatoriai sako – kitokių nei sena socdemų nomenklatūra politikų.

Aš vis klausiu savęs, ką turėčiau laikyti „jaunu“ politiku. Na, po galais, kartojuos, bet mūsų kaime, jei merga neištekėdavo iki 25, jau buvo laikoma nevykusia.  Tuo tarpu Mikulėnienei jau „tricokas“ ir ana vis dar jauna. Lansbergio anūkui per trisdešimt, jis turi kelis vaikus – ir vis dar jaunas. Todėl, reikėtų, jog Jurgis Razma su Rasa Juknevičiene ir Kęstučių Masiuliu parašytu man (o ir kitiems redaktoriams) strategiją, kas laikytinas jaunu politiku, nes mes čia patys tai nežinome – net tokie portalai kaip Delfi.lt, Lrytas.lt, 15min.lt, kai rašo apie kažką, tai 22 metų ribą peržengusį pilietį ar pilietę vadina „vyru“ arba „moterim“. O štai mes tėtį, vyrą vis dar linkę laikyti vaikinu, o ištekėjusią damą – mergina.
Dargi šmaikščiai stovyklą užvadino mūsų jaunimas. Akivaizdu, jog trolinimo įgūdžiai, kaip sakė kažkur prapuolusi prozininkė „užaštrinti“ kaip reikiant, nes netikėčiau, kad toks protingas, intelektualus ir progresyvus jaunimas nesuprastų, jog dirba jie tai ne Lietuvai, o tam pačiam Anūkui, RAAAAdvilei, Mantukui,  Rasai, Kęstučiui, Jurgeliui, Irenai ir Andriui. Na, gal dar kitiems, menkesnio kalibro vadukams, kuriems  jau vietą Adomėnas pažadėjo, pavyzdžiui, Vyšniauskui ar Bužinskui.

Gerai, kad memus kuriantis, platinantis ir kitų kūrybą laikinantis jaunimas supranta, kad dirba ne Lietuvai ir moka šmaikščiai iš savęs pasijuokti.

Už Lietuvą, konservatoriai!

2014 m. rugpjūčio 5 d., antradienis

Keliam, keliam problemą į politinį lygį!



Sveiki, trolibano kariai, plunksnas ir viską užaštrinę iki negalėjimo, kuriomis čaižome visus kremlinus. Tie, kurie kovoja šventą karą pirmose gretose – net mūsų pirštų anspaudų, jei numirtume niekas identifikuoti negalėtų.  Fantastinių filmų ir knygų mėgėjai, 9gag lankytojai. Lietuvos ateitie!

Šiandien, pasinaudojęs galimybėmis apie mūsų projektus parašė mūsų ištikimas karys Šarūnas Černiauskas. Mūsų taktika pirkti „Facebook“ grupes ir iš jų daryti „rusišką zombyną“ nenuėjo veltui – „problema“ vis labiau įtraukiama į politinę darbotvarkę. Kažin ar tokios sėkmės galėjo tikėtis mūsų kelrodės žvaigždės, kurios rašė patį svarbiausią šio amžiaus strategiją? Trinu savo nuo darbo sudiržusias rankutes.

Nuoroda: http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/kaip-smagus-vaizdeliai-facebook-jus-pavercia-kremliaus-propagandos-irankiu.d?id=65469370


Kadangi šį žurnalą skaito tik dešinieji, ideologiškai tvirti žmonės, pasakysiu apie ką aš čia ir kaip tai vyksta. Mūsų aktyvus, nenuilstantis ir dievobaimingas jaunimas panaršo viename „forume“, kuriame dažnai parduodamos „Facebook“ grupės ir nusiperka tokią grupę už pora šimtų litų.

Tuomet, intensyviai ir agresyviai ima „promotinti“ Kremlių, panašiai, kaip tai iš durnumo daro Milda Bartašiūnaitė. Čia reikia labai daug atidumo – viskas turi būti taip tiršta, jog net tikram Kremliaus šalininkui to būtų per daug.

Kas vyksta tuomet? Tuomet „Facebook“ bendruomenė „vienijasi“ dėl bendro tikslo – reportina tokius puslapius ir juos galiausiai užblokuoja. Tačiau savo „anti rusiškumą“ demonstruoja visi, kas yra svarbūs ir gali nešti žinią – Andrius Mamontovas, Andrius Rožickas, Andrius Tapinas ir kiti, didelę įtaką turintys piliečiai. Jie suvienija visus prieš rusus. Akcijos kaina – 200 Lt., o rezultatas... Na patys suprantat.

Todėl, visiems, kas dar to nepadarė, siūlau pagoglinti ir įsigyti „Facebook“ grupių, padaryti jas pro Kremliškas ir išlaikyti problemą aukštame lygmenyje. Dėl policijos jūs nebijokite – mes čia policijai nepridavinėjame (juk čia visi savi), čia tik reportinam „Facebook“. Svarbiausia – turime mobilizuoti ir mokinti mobilizuotis visuomenę!

Tepadeda mums Mantas, Rasa ir Tėtis! Pirmyn!